Website review

Lav din hjemmeside om til en pengemaskine med et website review, som tjekker dit website for 150+ potentielle salgsdræbende fejl.

LÆS MERE

Tjener du nok penge på dit website?

Du kender måske det her: Du har fået designet dit website eller webshop, du har skrevet nogle gode tekster til dine websider og, forklaret omkring dine produkter og tjenester.

Du har publiceret nyheder eller nogle gode blogindlæg, delt dem på sociale medier som fx Facebook og Twitter, og måske også søgemaskineoptimeret (SEO).

Muligvis har du også brugt nogle gratis automatiserede online website tjek værktøjer, til at få fikset nogle småting med de tekniske fejl som fx meta description, title tag eller få rettet nogle links der ikke virkede.

Efter at du har rettet fejlene og lavet nogle justeringer, er dit website nogenlunde som du gerne vil have at det skal være. Nu venter du bare på at kunderne og ordrerne kommer ind.

Men efter noget tid oplever du at besøgende ikke har fundet vejen til dit website. Dem der rent faktisk kommer ind, køber eller henvender sig ikke og du spekulerer på, hvad det er som du gør forkert.

Derfor skal du have et Website Review

Vores egen specialudviklet Website Review rapport, er netop det som du står og mangler, for at forbedre dit website og din forretning – så der kommer nogle flere penge ind på firmakontoen.

Website Review rapporten bliver udført af vores dygtige team som består af både designere, copywritere og teknikere. Det er altså ikke bare en automatiseret rapport igennem et program.

Vores team sætter os rent faktisk ned, kigger på dit website, der bliver vurderet og diskuteret.

Selvfølgelig bruger vi avancerede testværktøjer som hjælper undervejs i processen, men det er teamets erfaring og ekspertise der er i fokus.

Vi gennemgår og evaluerer hele dit website og du får at vide, præcis hvad som du kan forbedre og hvordan du gør det.

Du får en tjekliste med +150 punkter

Når du modtager din Website Review rapport, har du en komplet handlingsplan og tjekliste til hvad der skal gøres ved dit website.

Med mere end +150 punkter kan du selv, din tekniske nørd eller din grafiker se, hvad du gør rigtigt og forkert og mere vigtigt hvordan du forbedrer de ting som kræver justeringer og forbedringer.

Hvis du ikke selv kender nogen som kan rette fejlene, så henviser vi dig gerne gratis til nogle dygtige folk fra vores netværk, som kan hjælpe dig til en god pris.

Du får i Website Review rapporten vores kommentarer, links til artikler som forklarer dit websites udfordringer sammen med tips og tricks til hvordan du fikser dem.

Det siger andre

Ricco har givet mig uvurderlig viden og finetunet det jeg vidste i forvejen så jeg er sprængfyldt med viden og ideer til, hvordan jeg skal lykkes som iværksætter! Tusind tak – du har styr på det!

Hvis man skal være en del af nutidens markedsføring og ikke blive sat af konkurrenterne, så er det her KONCEPTET. Kan helt klart anbefales.

For dig der driver en online forretning lærer, du her hvordan du gør det til en pengemaskine. Hvem vil ikke gerne have sådan én…

En times gennemgang af rapporten

Inkluderet i prisen, får du en times personlig gennemgang af rapporten med en af vores eksperter over Skype eller telefonen.

Sammen gennemgår I rapporten fra start til slut, eksperten forklarer dig i hvordan du retter fejlene og du kan stille alle de spørgsmål som du vil.

Vi sørger for at dit website konverterer

Når vi gennemgår dit website og udarbejder et Website Review, er det altid med udgangspunkt i at optimere dit website til at konvertere.

At konvertere betyder, at vi får dine besøgende til at udføre en bestemt handling. Det kan fx være at klikke på en bestemt knap, afspille fx en video, købe et produkt, tilmelde sig nyhedsbrevet eller andet.

For at vi kan måle og tracke dine konverteringer, sætter vi mål op i din Google Analytics konto. Hvis du allerede har sat mål op, så kontrollere vi dem og justerer hvis det er nødvendigt.

Det kan være noget besværligt at opsætte målene korrekt i Google Analytics, så derfor fikser vi det for dig.

Du skal bare beslutte dig for, hvad det er som du vil tracke på dit website. Vi kommer også med anbefalinger til, hvad vi mener du bør tracke på i netop dit website.

Når vi har sat målene op, forklarer vi dig hvad det er som vi har gjort, viser dig hvordan vi har sat det hele op og hvordan du efterfølgende selv ser, hvor mange konverteringer du får på dit website.

Vi hjælper dig med at få et website som fungerer som det skal

Vi gennemgår alt hvad der relaterer sig til dit website, vi tjekker din Google Analytics opsætning og analyserer dine data i Google Webmaster Tools/Search Console for at se om der er noget der skal fikses.

Du får samtidig vores helt ærlige mening om dit website design, dine tekster, strukturen, din brug af konverteringstankegangen og den psykologiske opbygningen eller mangel på samme.

Det her får du med et Website Review

Optimering af brugervenlighed
Identificerer søgemaskineproblemer
Best practice omkring dit indhold
Forbedring af din website hastighed
Optimering af din konverteringsrate
Opbygning af landing pages
Din check-ud proces

Brug af Call to action
Social media integration på dit website
Optimering af HTML koder
Effektiv brug af dit nyhedsbrev
Tjek af din Google Analytics
Tjek af dine data i Google Search Console
Optimering af dine salgsflows

Hvem udarbejder Review rapporten?

Dit website bliver analyseret og testet af vores team under ledelse af Ricco Mortensen. Han er en af Europas førende eksperter i digitalt entreprenørskab, foredragsholder og forfatter.

Ricco underviser på fondens kurser, har i flere år været hovedunderviser i online marketing hos VIA University College samt Bigum&co og har i mere end 20 år rådgivet både danske og internationale iværksættere.

Tusindvis af mennesker har set Ricco undervise i det at drive en forretning du kan leve godt af, herunder opsætning af firmaer, skatteoptimering, opbygning af websites, søgemaskineoptimering, sociale medier, e-mail markedsføring, online annoncering, brugeradfærd, konverteringsoptimering, outsourcing, betalingsløsninger, smarte måder at gøre ting på og meget mere.

Det primære fokus med dit Website Review er, at du og din virksomhed bliver i stand til at optimere processerne, så dine onlinetiltag lykkes og tjener (mange) penge til din forretning.

Business Bootcamp - Ricco Mortensen Foundation

Du har to pakker at vælge imellem