Webinar: Farvel til høj skat og dårligt vejr

Farvel til høj skat og dårligt vejr!

Gratis webinar for danske iværksættere der drømmer om at flytte til sydens sol.

Live on demand

Hvis du elsker friheden til at kunne arbejde i sydens sol året rundt, vil have mere fritid og få mere ud af dine hårdt tjente penge…

Så er livsstilen som digital nomade og det at være iværksætter uafhængig af tid og sted, måske præcis det, som du leder efter!

På webinaret fortæller jeg om min rejse, og de praktiske udfordringer jeg har haft på min helt personlige rejse, for at opnå en livsstil som digital nomade og iværksætter i sydens sol.

Jeg har rejst vidt omkring. Oprindeligt er jeg fra Helsingør, har boet et år i smukke Barcelona i Spanien, tog næsten min forretning med til Caribien, udforskede Cypern i nogle år, før jeg bosatte mig på solrige Malta i Middelhavet.

Jeg deler ud af min erfaringer og fortæller om, hvordan jeg designede den iværksætterlivsstil, som jeg altid havde drømt om.

Webinaret er for dig med en uafhængig sjæl, har udlængsel og som gerne vil arbejde remote fra din computer. Enten hjemmefra stuen, fra en lækker ejendom i udlandet eller på rejser rundt i verden med kontoret i tasken.

Uanset om du går med planer om at blive selvstændig eller allerede driver en spændende virksomhed, så vil jeg vise dig, hvilke muligheder du har som digital nomade og iværksætter i udlandet.

Måske du gerne vil være én af det stadig stigende antal udlandsdanskere, som har valgt at søge det bedre liv under varmere himmelstrøg.

Du har muligvis drømt om at at flytte sydpå til ned til solen og varmen, men du ved endnu ikke, hvordan det kan lade sig gøre.

I løbet af webinaret vil jeg vise dig, hvordan jeg selv har gjort og taget mit arbejde med på rejsen.

Tilmed får du indblik i, hvordan du kan reducere din skattebetaling væsentligt – helt med SKATs velsignelse.

Lær om de skattemæssige muligheder som særligt Malta har at tilbyde og bliv klogere på skatteplanlægning for digitale nomader og iværksættere.

Der er interessant viden, tips og tricks i vente for dig, som er motiveret for at flytte til udlandet væk fra det kolde Danmark.

Bliv klogere på dine muligheder og lær, hvordan du, nemmere end du tror, selv kan flytte sydpå.

Invester en times tid og find ud af, hvordan du skaber det gode iværksætterliv, som du altid har drømt om – og få en del at spekulere videre over efter webinaret.

Se webinaret

Udfyld formularen herunder og du får adgang til webinaret med det samme.