Gratis rådgivning til iværksættere

Få hjælp til hvordan du skal designe dit iværksætterliv, blive digital nomade og tjene penge online.

LÆS MERE

Få success som digital iværksætter

Få en unik mulighed for at få rådgivning om de vigtige spørgsmål omkring din digitale forretning, blive digital nomade, stifte selskaber, blive skattefritaget samt hjælp til at få tingene realiseret.

Du er iværksætter og du vil tjene (flere) penge online.
Du har brug for at ekspandere din online business.
Du vil have hjælp til hvordan dine virksomhedsmål lykkes hurtigt og effektivt.
Du vil optimere dine omkostninger og vide hvordan din forretning kan drives mere effektivt ved at outsource.
Du er interesseret i skatteoptimering for at få mest ud af dine hårdt tjente penge.
Du vil leve et frit økonomisk iværksætterliv, rejse mere og måske endda flytte til udlandet.
Du vil vide hvordan den rette selskabsstruktur implementeres og hvordan du finder de rette folk og kontakter.
Du har brug for hjælp til at vælge de rigtige værktøjer til fx website, søgemaskineoptimering, online annoncer, betalingsløsninger, m.m.

Det opnår du

Riccos ærlige og løsningsorienterede fremgangsmåde, giver dig en klar forståelse for hvad der er digital muligt med din forretning i dag og hvordan du kan leve det frie iværksætterliv.

Han kan lære dig effektive metoder omkring hvordan din digital forretning bør drives på en simpel og omkostningseffektiv måde.

Hvad end det drejer sig om øget salg, optimering af dine nuværende driftsmetoder, flytte til udlandet og stifte selskaber, kan Ricco vise dig nye og spændende måder til at optimere dit iværksætterliv og din virksomhed på.

Ricco giver dig indsigt i hvordan din forretnings potentielle udfordringer håndteres med den tid du har til rådighed og hjælper dig med at sammensætte en konkret forretningsplan som er autentisk i forhold til dine individuelle krav og ønsker.

Som Ricco siger: “Der findes altid en anderledes måde at gøre ting på og der findes en verden af muligheder, som de fleste ikke aner eksisterer. Driv din forretning og lev dit iværksætterliv til fulde, på den smarteste måde”.

Det siger andre iværksættere

For dig der driver en online forretning lærer, du her hvordan du gør det til en pengemaskine. Hvem vil ikke gerne have sådan én…

Ricco har givet mig uvurderlig viden og finetunet det jeg vidste i forvejen så jeg er sprængfyldt med viden og ideer til, hvordan jeg skal lykkes som iværksætter! Tusind tak – du har styr på det!

Ricco kan sit stof til fingerspidserne :)

Det her er noget for dig hvis:

Du synes at din forretning er i stilstand i forhold til dets udvikling og måske bagud i forhold til konkurrenterne.
Du har en hjemmeside der ikke genererer nok penge og ikke får nok med besøgende eller henvendelser.
Du har brug for en struktureret plan til at være omkostningseffektiv og produktiv for at skabe resultater.
Du bruger for meget tid på dine marketing kampagner og online aktiviteter og du føler at din tid kan bruges bedre.
Du er ny eller allerede en succesfuld iværksætter som har brug for inspiration, idéer og nye metoder til at optimere din online forretning.

Om Ricco Mortensen

Ricco Mortensen in white shirt sitting

Ricco er en af Europas førende eksperter i digitalt entreprenørskab, foredragsholder og forfatter. Ricco er desuden bestyrelsesformand for Ricco Mortensen Fonden, en almennyttig og velgørende fond for digitale iværksættere.

Ricco bor til dagligt på Cypern, hvor han underviser på fondens kurser og uddannelser. Ricco har opbygget flere digitale forretninger og har i mere end 20 år rådgivet både danske og internationale iværksættere.

Desuden har Ricco tidligere i flere år været hovedunderviser i online marketing hos Bigum&Co samt VIA University College – Danmarks største professionshøjskole.

Tusindvis af mennesker har set Ricco undervise i det at drive en online forretning du kan leve godt af, tjene penge på autopilot, herunder opsætning af firmaer, skatteoptimering, opbygning af websites, søgemaskineoptimering, sociale medier, e-mail markedsføring, online annoncering, brugeradfærd, konverteringsoptimering, outsourcing, betalingsløsninger, smarte måder at gøre ting på og meget mere.

Det primære fokus er at du bliver i stand til at designe dit eget fede iværksætterliv, lykkes med dine online tiltag og tjene (mange) penge med din forretning.

Sådan kommer du i gang

Først, udfyld formularen herunder på siden.

Når du har gjort det, bliver du ringet op af en fra Riccos team, hvor du kan forklare omkring din forretning, udfordringer og mål.

Det indledende opkald – som er helt gratis – tager omkring 30-45 minutter.

Hvis du på det tidspunkt ønsker at gå videre med en af vores fastprispakker eller one-on-one sessions personligt med Ricco, så modtager du en faktura og vi går i gang.

Hvis du ikke har lyst til det, så er det bare helt i orden.

Uanset hvad, har du fået gratis værdifulde råd om, hvordan du kan komme videre med din forretning og dit iværksætterliv som digital nomade.

Det her er for digitale iværksættere som tager handling og som ved når der opstår en god mulighed.

Hvis det er dig, så udfyld formularen og kom i gang med at udvikle din digitale forretning.