Praktikplads for digitale iværksættere

Få en spændende praktikplads og lær fra en af Europas mest værdsatte eksperter i digitalt entreprenørskab.

LÆS MERE

Formålet med en praktikplads

For Ricco Mortensen Fonden er det at have en praktikant en gensidig gevinst. Vi får din kompetente hjælp til at opretholde og drive vores aktiviteter og vi får dine nye friske øjne ind som ser tingene på nye måder.

I bund og grund er Ricco Mortensen Fonden en non-for-profit uddannelsesinstitution som uddanner iværksættere verden over i hvordan de opnår succes med sin forretning ved at bruge digitale værktøjer. Målet er at give iværksættere et liv som er fuld af frihed, inspiration og velstand i sammenhæng med et arbejde der giver mening og en sjov hverdag.

Vi vil gerne vise dig som praktikant hvordan en succesfuld online forretning fungerer, drives og hvordan du med den nye lærte konkrete viden selv kan gå ud og bruge det succesfuldt bagefter i et job eller i din egen virksomhed.

Vores team er kreative og innovative og vi ønsker konstant at videreudvikle os. Selvom vi er en lille organisation arbejder vi med de bedste kompetencer inden for hvert deres felt internationalt og vi tænker globalt.

Din rolle som praktikant

Som praktikant bliver du en ledende faktor på en af vores kampagner. Du skal administrere, drive og være med til at opbygge en kampagne og alt det markedsføringsmæssige det medfølger. Det foregår naturligvis i tæt samarbejde med vores team.

Som praktikant lærer du at være projektleder på en kampagne og vi forventer at du påtager dig opgaven med gå på mod, lyst og drive og driver hele processen fra start til slut. Du vil være under løbende ledelse af og i dialog med Ricco Mortensen.

Dine arbejdsopgaver som praktikant

Du vil som praktikant være med til alle eller nogle af følgende opgaver:

Deltage og planlægge alle aktiviteter omkring en kampagne.
Være med til at designe websider i WordPress til projektet herunder finde relevante søgefraser og udføre SEO optimering ved at bruge SEO PowerSuite.
Være med til planlægning og udførsel af videooptagelser samt efterfølgende redigering.
Deltage i at udarbejde materiale til online markedsføring herunder tekst og billedannoncer til Facebook, Twitter, Google Ads og retargeting.
Planlægge og igangsætte online annoncering, markedsføring på sociale medier og med e-mail markedsføring.
Opfølgning og justering af online annoncering ved at analysere data i Google Analytics og eventuelt opsætte splittests og optimere konverteringer.
Planlægge og publicere opslag på sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter ud fra en digitale strategi.
Netværke og skabe kontakter der kan synliggøre projektet og skabe en større tilslutning.
Assistere med research og ansøgninger til EU puljer og projekter.

Dit arbejdssted i Middelhavet

Vi er et team af digitale nomader, som bor og arbejder rundt omkring i Verdenen i både Danmark, USA, England, Portugal og i Paralimni på Cypern, hvor vi afholder kurser og uddannelser.

Ricco og en del af teamet bor fast på Cypern. Du vil i praktikperioden blive udstationeret i Paralimni området og arbejde sammen med teamet her.

Arbejdsstedet kan dog variere ved møder og andre events, men det finder vi ud af i god tid og kun hvis du er interesseret i at være med.

Krav til dig som praktikant

Du skal enten være i gang med eller have gennemført en relevant uddannelse inden for markedsføring eller iværksætteri – eller også er du bare super autodidakt og nørdet (på den fede gode måde!).

Du er selvstændig, nysgerrig og selvmotiverende og du skal være perfekt til dansk og engelsk i både skrift og tale. Praktik er fuldtid, ulønnet (ud over evt. EU tilskud) og varer fra 1 til 12 måneder.

Få tilskud til dit udlandsophold

Vi deltager i den europæiske unions udvekslingsprogram for iværksættere Erasmus for Young Entrepreneurs. Det er et udvekslingsprogram på tværs af grænserne, der giver nye iværksættere muligheden for at lære af erfarne iværksættere, der driver mindre virksomheder i andre EU lande.

Ved et udvekslingsophold, kan du modtage et månedligt tilskud på €780 (ca 5.610 kr.) fra EUs iværksætter udvekslingsprogram. Du kan modtage det økonomiske tilskud hvis du ny iværksætter, og ønsker at starte din egen virksomhed eller som allerede har startet en inden for de sidste tre år.

Vi hjælper dig med at finde en god og billig bolig i Paralimni området på Cypern. Møblerede lejligheder kan lejes pr. måned fra €400. Hvis du vil dele en lejlighed koster det ca. det halve. Du skal selv betale leje og tilhørende udgifter. Leveomkostningerne er lave på Cypern i forhold til i Danmark.

Hør på Leyth – en tidligere praktikant

Er du vores næste praktikant?

Adgangskrav
1. Minimum 18 år gammel når praktikken starter
2. Du skal være EU borger

Der er mange der gerne vil have muligheden for at blive inspireret og guidet af Ricco Mortensen og hans team af eksperter, og der er rift om praktikpladserne og vi har kun få praktikpladser om året.

Udfyld formularen herunder og fortæl om hvorfor vi netop skal vælge dig som vores næste praktikant, angiv hvilke områder du interesserer dig for, et link til din opdaterede LinkedIn profil og dit CV.

Dit fornavn

Dit efternavn

Din e-mail adresse

Dit telefonnummer


I hvilket land er du bosat?

I hvilket land er du statsborger?

Hvornår ønsker du at begynde din praktik?


Har du allerede ansøgt om Erasmus for Young Entrepreneurs tilskud (eller har du planer om at gøre det)?
JaNej

I hvor mange måneder ønsker du at være i praktik?

Hvilke emner inden for digital markedsføring og iværksætteri er du interesseret i?

Hvorfor skal vi vælge dig som vores næste praktikant?

Hvilken udddannelses eller arbejdsmæssig baggrund har du som gør dig til et godt match for denne praktik?

Hvis vi vælger dig - den viden som du vil lære - hvad påtænker du at bruge den til?

Hvilke tre vigtigste ting vil du gerne blive ekspert til?

Hvilke sprog taler og skriver du?


Hvad er linket til din opdaterede LinkedIn profil?


Hvad er linket til din videoansøgning uploadet på YouTube (valgfrit)?


Upload dit CV