fbpx

Praktikplads i sydens sol på Malta

Praktikplads i sydens sol på Malta

Få en lærerig praktik i udlandet inden for digital markedsføring og eventplanlægning.

Om firmaet

Firmaet hjælper danskere med at flytte til sydens sol på Malta.

Derudover afholdes kurser for iværksættere der ønsker at blive digitale nomader, arrangerer inspirationsture samt assisterer udlandsdanskere med at få det gode liv sydpå.

Få indblik i hvordan en mindre succesfuld virksomhed fungerer og drives. Med den nye lærte konkrete viden kan du efterfølgende gå ud og bruge det succesfuldt i et job eller i din egen virksomhed.

Din rolle som praktikant

Som praktikant bliver du en ledende faktor på en online marketing kampagne.

Du får lov til at administrere, drive og være med til at opbygge en kampagne og alt det markedsføringsmæssige det medfølger samt være med til at afholde events – både online og fysisk.

Det foregår naturligvis i tæt samarbejde med fokus på digital markedsføring og eventplanlægning kombineret med at du samtidig lærer de nødvendige færdigheder.

Du lærer at blive projektleder på en online markedsførings kampagne og det forventes at du påtager dig opgaven med gå på mod, lyst og drive og driver hele processen fra start til slut.

Ricco Mortensen - Malta havn

Om din praktikplads på Malta


Firmaet hører til i sydens sol på Malta og er ejet af Ricco Mortensen, som du kommer til at arbejde tæt sammen med. Du vil i praktikperioden arbejde herfra.

Du har muligheden for at fokusere på et bestemt emne fx digital strategi, søgemaskineoptimering, design af hjemmesider, e-mail marketing, online annoncer, eventplanlægning og afholdelse eller en kombination.

Uanset om du vælger at tage et praktikplads om sommeren eller vinteren, er vejret altid solrigt, varmt og dejligt på Malta.

Dine arbejdsopgaver som praktikant

Du kommer til at arbejde med følgende opgaver:

Deltage i og planlægge strategi og aktiviteter omkring en digital kampagne.
Finde relevante søgefraser og udføre søgeoptimering ved at bruge SEO PowerSuite.
Være med til at designe websider i WordPress til kampagnen.
Oprette engagerende annoncer til Google Ads, Facebook og Instagram.
Opsætte splittests og optimere konverteringer
Tage ansvar for e-mail markedsføring med MailPoet.
Opfølgning og justering af online annoncering ved at analysere data.
Tage fede fotos og optage video til kampagnen og sociale medier.
Planlægge og publicere opslag på Facebook og Instagram ud fra en digital strategi.
Skabe interaktion på social media for kampagnen.
Assistere med klargøring og afholdelse af events, kurser og inspirationsture.
malta strand

Krav til dig som praktikant

Du skal enten være i gang med – eller have gennemført – en relevant uddannelse inden for markedsføring, eventkoordinator, turisme eller iværksætteri – eller også er du bare super autodidakt og nørdet (på den fede gode måde!).

Du er selvstændig, nysgerrig og selvmotiverende og du skal være perfekt til dansk og engelsk i både skrift og tale.

Praktikpladsen er fuldtid, ulønnet (ud over evt. SU og tilskud fra staten/EU) og varer fra 1 til 12 måneder.

Få tilskud til din praktik i udlandet

Studerer du på en SU berettiget uddannelse, kan du medtage din SU når du tager en praktikplads på Malta.

Desuden har du mulighed for at søge om tilskud til din praktikplads som kan dække rejseomkostninger, husleje, m.m. Du kan desuden oftest søge et yderligere Erasmus+ tilskud.

Hvis du er iværksætter, eller gerne vil være det, kan du tillige modtage et månedligt tilskud på €720 (ca. 5.350 kr.) fra EUs udvekslingsprogram for iværksættere Erasmus for Young Entrepreneurs.

Du får hjælp til at finde en god og billig bolig på Malta. Fuldt møblerede lejligheder kan lejes pr. måned fra €500 (ca. 3.700 kr.). Som et alternativ, kan du leje et fint værelse til ca. det halve.

Når du tager praktik i udlandet, skal du selv betale husleje og tilhørende udgifter. Leveomkostningerne er lave på Malta i forhold til i Danmark.

Ricco Mortensen - Upper Barrakka Gardens

Hvad tidligere praktikanter siger

Sofie Hartmann
Professionsbachelor i Leisure Management
Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Mit praktikophold på Malta, som varede 5 måneder, har været en oplevelse for livet. 

Jeg har udviklet mig meget igennem hele mit ophold hos Ricco. Jeg har fået en masse nye kompetencer og viden, styrket dem jeg havde i forvejen, samt fået noget robusthed som jeg vil tage med mig videre når jeg skal ud på arbejdsmarkedet. 

Jeg har i min praktik virkelig fået lov til at have hands on, og været en del af alt i virksomheden. Jeg har primært arbejdet i dybden med digital marketing samt eventafvikling. 

Jeg fik tildelt at skulle være projektleder, og der har jeg i samarbejde med Ricco, skabt et helt nyt koncept til virksomheden. Hele processen fra start til slut har været så spændende. 

Jeg har arbejdet med brainstorming, målgruppeudvælgelse, SEO, økonomi og prissætning, google ads og e-mail flow, herunder storytelling og copywriting. Det har givet mig et kæmpe indblik i den brede palette, og hvordan det hele det hænger sammen. Derudover har det medført at jeg er blevet mere selvsikker i mit arbejde, og jeg har fået bekræftet hvad jeg synes er spændende og hvad jeg synes mindre om. 

Ricco er et fantastisk menneske som er ufattelig god til at lære fra sig. Han er tålmodig og giver dig plads, men ved også hvordan han skal udfordre dig, så du kommer hjem proppet med ny viden som du kan tage med dig videre i livet. 

Jeg kan kun anbefale at være i praktik hos Ricco Mortensen. Det har været en fantastisk rejse som jeg aldrig vil glemme. 


Mikkel Sørensen

Mikkel Sørensen
Serviceøkonom
Erhvervsakademi Aarhus

Jeg har været så heldig at have været i praktik i 3 måneder hos Ricco Mortensen. Her har jeg fået mulighed for at lære hele paletten omkring digital marketing, direkte fra en ekspert i digitalt entreprenørskab med mere end 25 års erfaring.

Jeg har lært ting som jeg aldrig har lært i skolen eller andre steder. Jeg ved nu hvordan jeg laver annoncer på sociale medier og google. Jeg har lært hvordan jeg opbygger en brugervenlig website og søgemaskineoptimere den, og meget mere. Kort fortalt har jeg lært alt fra a til z omkring iværksætteri og online markedsføring.

I praktikken har jeg arbejdet selvstændig under vejledning af Ricco. Det har styrket min måde til at kunne arbejde selvstændigt, og jeg har fået en masse feedback. Ricco er en super god underviser som man kan lære meget af. Han er ekspert i hvordan man bruger de forskellige værktøjer indenfor digital markedsføring.

Maltas super lækre solskinsvejr har kun forbedret mit praktikophold. For ikke at glemme alle de gode oplevelser jeg har taget med hjem derfra. Oplevelser som jeg aldrig ville have fået, hvis jeg havde været i praktik i Danmark.

Vigtigst af alt har min praktikplads hos Ricco åbnet mine øjne for hvad jeg finder interessant og hvad jeg er bedst til. Det har gjort det klart for mig hvilken videre uddannelse jeg gerne vil søge ind på bagefter.

Så drømmer du om en fremtid indenfor digital marketing eller iværksætteri, vil jeg klart anbefale en praktikplads hos Ricco.


Yaser Osman

Yaser Osman
Professionsbachelor i Innovation & Entrepreneurship
CPH Business

Som praktikant har jeg fagligt udviklet mig enormt meget på blot tre måneder.

Ricco har været fantastisk til at give sin viden videre og lære, hvordan man bruger forskellige værktøjer på den rigtige måde til at skubbe en forretning mod succes.

På tre måneder har jeg lært om Google annoncering, Facebook annoncering, e-mail markedsføring, copywriting, udvikling af hjemmesider, SEO optimering og meget mere.

Det har været en stor oplevelse at lære Ricco at kende og arbejde sammen med ham. Som praktikant er man med, når beslutninger skal træffes og der bliver lyttet til ens tanker og meninger.

Personligt kunne jeg ikke finde et bedre praktiksted, når jeg drømmer om en fremtid som iværksætter.


Mette Birk Nielsen

Mette Birk Nielsen
PPC Specialist hos iProspect

Jeg har været så heldig at være praktikant i 3 måneder, hvor jeg har fået mulighed for at arbejde med følgende opgaver indenfor online marketing:

  • Adwords, herunder søgeordsanalyse, oprettelse af annoncer og analyse af effektiviteten
  • Facebook annoncering og brug af Power Editor, herunder retargeting annoncering
  • E-mail marketing og opbygning af e-mail workflow i Campaign Monitor
  • Opbygning af landingpages i WordPress
  • SEO, herunder søgeordsanalyse og tekster på landingpages
  • Konverteringsoptimering og splittest

Under hele praktikperioden har jeg selv været med til at udvælge arbejdsopgaverne og med Riccos kyndige vejledning har jeg lært en masse om de emner, som jeg synes er de mest interessante indenfor online marketing.

Jeg har haft stor frihed til at udføre opgaverne selvstændigt, komme med forslag og teste ting af. Ricco er god til at forklare og vise hvordan man bruger programmer osv. og til at give feedback på det man har lavet.

For mig har de 3 måneders praktik været både spændende og udfordrende. Jeg har udviklet mine færdigheder og er blevet klogere på mine egne kompetencer, samt blevet mere målrettet i forhold til hvilke arbejdsopgaver jeg ønsker at arbejde med fremover.

Praktikperioden har også bidraget til, at jeg har fået arbejde hos et Digitalt marketing bureau som PPC Analyst.

Hvis du er studerende, ledig eller overvejer at blive selvstændig og ønsker at lære om online marketing, så kan jeg kun anbefale en praktikperiode hos Ricco.

Og hvis du er målrettet og villig til at gøre en indsats for at lære, så vil du hos Ricco få mulighed for at få brugbar erfaring og vejledning af en ekspert indenfor iværksætteri og online markedsføring.

Stor tak til Ricco for en god og lærerig praktik og for hjælp til min jobsøgning.

Er du den næste praktikant?

Adgangskrav
1. Minimum 18 år gammel når praktikken begynder
2. Kunne tale og skrive flydende dansk og være god til engelsk
3. Du skal være EU borger

Næste ledige praktikperiode
Der er kun få praktikpladser om året og der er rift om dem, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Sådan søger du
Send din ansøgning til [email protected] med et pænt billede af dig selv, dit CV og svar på følgende spørgsmål:

1. Hvornår ønsker du at begynde og afslutte din praktikplads?
2. Hvilke top tre emner, som er beskrevet i praktikopslaget, er du mest interesseret i?
3. Hvorfor skal netop du være den næste praktikant?
4. Hvilken udddannelses eller arbejdsmæssig baggrund har du som gør dig til et godt match?
5. Den viden som du vil lære, hvad påtænker du at bruge den til?


Ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsener
Ricco