Missionen

Ricco Mortensen Foundation

Da Ricco Mortensens vision altid har været at hjælpe så mange som muligt med at lykkes med deres online business, har han stiftet Ricco Mortensen Foundation. Det er en fond som er en uddannelsesorganisation dedikeret til at undervise folk som dig med et stort drive omkring hvordan du opnår succes med din online business.

Hans overbevisning er at hvor der er drive og ambition følger der også succes. Han har en viden som strækker sig indenfor mange forskellige emner, hans livserfaringer og sin unikke tilgang til at bygge online forretningsmodeller, gør at når du bliver uddannet fra Ricco Mortensen Foundation får du succes og samtidig et meningsfuldt og inspirerende liv med finansiel frihed.

Ricco har en fantastisk evne til at se dit og andres potentiale og virkeliggøre idéerne. Det er grundlaget for Ricco Mortensen Foundation – at hjælpe dig med tænde din indre gnist og finde netop dit potentiale så du kan opbygge en unik online business.

Ricco Mortensen Foundation mål er at motivere, inspirere og hjælpe dig med at overkomme forhindringer og så du kan se vejen frem og effektivt og selvsikkert opbygge og drive en succesfuld online business.

For at opnå det tilbyder fonden rådgivning indenfor online business og iværksætteri, mentoring, foredrag, bøger, undervisningsprogrammer, events og bootcamps – som alle omfatter de nødvendige trin der skal tages for at opbygge din forretning og have det sjovt på samme tid.

Ricco og teamets mål er at undervise så mange som muligt og al profit – efter at lønninger og administrationsomkostninger er betalt – bliver geninvesteret til at skabe yderligere undervisningsaktiviteter og projekter som understøtter fondens vision. En vision som vil eksistere i mange år fremover – også efter Riccos levetid.

Ricco Mortensen

De bedste hilsener
Ricco Mortensen
Bestyrelsesformand

Fonden tilbyder undervisning indenfor online business og iværksætteri, mentoring, foredrag, bøger, undervisnings programmer, events og bootcamps