Boligsøgning på Malta – Find din drømmebolig

Boligsøgning på Malta

Få professionel hjælp til at finde din fremtidige drømmebolig i sydens sol på Malta. Føl dig helt tryg ved at købe en boligsøgningspakke.

Prisen er inkl. moms (ca. 7.460kr.)

Boligsøgning på Malta

Få professionel hjælp til at finde din fremtidige drømmebolig i sydens sol på Malta. Føl dig helt tryg ved at købe en boligsøgningspakke.

Prisen er inkl. moms (ca. 7.460kr.)

Der er utallige udfordringer med at finde drømmeboligen på Malta

Processen med at leje eller købe en bolig på Malta er væsentlig anderledes end den du kender fra Danmark.

Der er ingen ordentlige online boligportaler, og stort set alle boliger på Malta udlejes eller sælges gennem ejendomsmæglerfirmaer.

Ejendomsmæglere på Malta repræsenterer både udlejer og lejer, og deres primære fokus er at opnå det højeste salær og at få så mange aftaler i hus – hurtigst muligt.

Du vil opleve, at den samme bolig annonceres hos forskellige ejendomsmæglere til forskellige priser. Boliger af høj kvalitet og en attraktiv pris bliver oftest udlejet på under 24 timer.

Dette er med til at gøre boligsøgning på Malta til en svær, stressende og tidskrævende udfordring.

Ofte er ejendomsmæglernes hjemmesider ikke opdateret. Du kan derfor komme til at spilde meget tid på boliger, der allerede er udlejet eller solgt.

Det kræver ingen relevant uddannelse for at blive ejendomsmægler på Malta. Det betyder at mæglerne i de fleste tilfælde ikke kender til hverken lovgivning eller har ekspertise i professionel udlejning af boliger.

Ejendomsmæglere kontrollerer ikke de juridiske vilkår i lejeaftalen og udfører ikke et indflytningssyn. Det kan koste dig dyrt, hvis fejl og mangler ikke bliver opdaget, inden at du skriver under på din leje- eller købsaftale.

Der bliver heller ikke kontrolleret for byggetilladelser i området omkring boligen. Hvis det ikke gøres, risikerer du at få byggestøj og kraner som nabo, grundet Maltas byggeboom i bestemte områder.

Overdragelse af vand og el er dit eget ansvar. Hvis det ikke gøres korrekt, kan du komme til at betale en dyr overpris på dit forbrug, da der er forskellige priskategorier.

God service er en sjældenhed, da de fleste ejendomsmæglerne udelukkende er fokuseret på at få aftalen underskrevet og komme videre.

Du kan forvente at, hvis du som potentiel lejer eller køber stiller for mange krav, som du som dansker forventer, orker en del ejendomsmæglere ikke at bruge tid på at hjælpe dig.

Du står derfor helt alene i en jungle af udfordringer og overvejelser, tilmed i et fremmed land med andre love og regler.

Prisen er inkl. moms (ca. 7.460 kr.)

Føl dig helt tryg med en boligsøgningspakke

Når du køber en boligsøgningspakke, bliver du hjulpet professionelt og trygt igennem Maltas boligjungle fra start til slut.

Du slipper for besværet med at skulle bruge tid på finde frem til de gode ejendomsmæglere, og du får god service fra en dansk rådgiver, der afslutter tingene ordentligt.

Desuden får du adgang til boliger fra forskellige seriøse ejendomsmæglerfirmaer, der gør det muligt for dig at få præsenteret det største mulige udvalg af relevante og ledige boliger.

Med boligsøgningspakken får du tillige adgang til særligt udvalgte luksusboliger, der ikke annonceres og kun præsenteres for udvalgte kunder og samarbejdspartnere.

Det sikres at din fremtidige drømmebolig er i orden, at der foretages en professionel inspektion af boligen og nærområdet, at leje- eller købsaftalen udelukkende er forhandlet ud fra dine interesser og er juridisk korrekt.

Du får tillige 10-40% rabat på din andel af ejendomsmæglersalæret på lejeaftaler og op til 1% i bonus på købsaftaler.

Prisen er inkl. moms (ca.7.460 kr.)

Ricco Mortensen - penthouse i Sliema

Dette er inkluderet i prisen

Intensiv boligjagt på din fremtidige bolig på Malta.
Op til 5 fremvisninger (yderligere kan tilkøbes til timepris).
Fremvisninger kan foregå som videooptagelse, eller hvor du selv deltager.
Dansk rådgiver, der udelukkende varetager dine interesser.
Forhandling af pris og vilkår på din leje- eller købsaftale.
Rekvirering og gennemgang af lovpligtig energirapport.
Gennemgang af leje- eller købsaftale.
Inspektion af bolig og nærområdet.
Udarbejdelse af indflytningsrapport med billeder.
Overdragelse af vand og el til den billigste prissats.
Registrering af lejeaftale i offentligt lejeregister.
Op til 40% rabat på ejendomsmæglersalæret på lejeaftaler.
Op til 1% i bonus på ejendomsmæglersalæret på købsaftaler.
Rabatter på internet, mobil og forsikringer.

Prisen er inkl. moms (ca. 7.460 kr.)

Ricco Mortensen - townhouse på Malta

Få rabat på ejendomsmælersalæret

Ved indgåelse af en boligaftale tager en ejendomsmægler et salær. Ved leje er salæret en måneds husleje, som betales ligeligt mellem lejer og udlejer. Ved køb betaler sælger typisk et salær på 3-5% af ejendomsprisen.

Ved at du køber boligsøgningspakken, får du rabat på ejendomsmæglersalæret. Lejer du en bolig, får du op til 40% i rabat på salæret. Køber du en bolig, får du udbetalt op til 1% af ejendomsprisen som bonus.

Det vil sige, at omkostningen til anskaffelsen af din drømmebolig vil blive reduceret i forhold til, hvis du går direkte til en ejendomsmægler.

Du får den fulde rabat eller kommission som er forhandlet med den pågældnede ejendomsmægler.

Se eksemplet herunder der viser, hvor meget du kan spare.

Eksempel ved leje:

Du lejer en bolig til €2.000 om måneden:

Dit ejendomsmæglersalær: €1.180
(en halv måneds leje: €1.000 + 18% moms)

Fx 40% rabat: €944
Total ejendomsmæglersalær: €236

Eksempel ved køb:

Du køber en bolig til €500.000:

Dit ejendomsmæglersalær: Intet
(sælger betaler salær)

1% bonus: €5.000

Prisen er inkl. moms (ca. 7.460 kr.)

Ricco Mortensen - villa med pool

Er du i tvivl?

Book først et gratis videomøde, hvis du er usikker på, om du skal købe en boligsøgningspakke.

Ricco Mortensen - Ricco i Valletta