Gratis WordPress kursus

Et intensivt gratis WordPress kursus, der lærer dig selvstændigt at opbygge en flot og funktionel hjemmeside, der kan modtage online betalinger.

LÆS MERE

Lær WordPress at kende

Installation og grundlæggende funktioner til dit website.

Webhotel
Du får styr på alle faser med at få oprettet domænenavne og købt domæne, vælge det bedste webhotel, lave sikkerhedsbackup og gendannelse af din egen hjemmeside, få et SSL sikkerhedscertifikat så du kan modtage betalingskort og installere og teste opdateringer før de går live.
Opbygning af dit website i WordPress
Du lærer at bruge CMS systemet WordPress fuldt ud, som gør det utrolig let for dig selv at redigere, oprette og optimere dit website. Du lærer at opbygge og designe dit website ved hjælp af flotte og grafiske temaer, som vil få din forretning til at fremstå professionelt, brugervenligt og lækkert.
Design af lækre og brugervenlige websider
Ved at bruge de rigtige themes og værktøjer (plugins) bliver du super skarp til at designe flotte websider helt fra bunden. Du lærer at benytte themeforest, som er en platform med et hav af temaer til hjemmesider. Du lærer også at bruge de lækre demo-sider som følger med i dit grafiske tema, så det hele ser rigtig godt ud på ingen tid.

WordPress kursus – dag 2:

Uundværlige plugins og opbygning af din egen webshop på den smarte måde.

Lær de smarte plugins
Du lærer at bruge gratis WordPress plugins – ekstra udvidelser til din egen WordPress hjemmeside – som bl.a. gør det nemt og hurtigt at lave din søgemaskineoptimering, dele dit indhold på dine sociale medier, opsætning af kontaktformularer, m.m.
WordPress webshop med betalingskort
Du får lært hvordan du opbygger en professionelt webshop med det populære WooCommerce (til fysiske produkter) og Easy Digital Downloads (til online produkter). Du bliver guidet igennem hvordan du opretter din indløsningsaftale til betalingskort, helt uden at det koster noget. Inden for få dage er du klar til modtage din første ordre.
Synlig for søgemaskinerne og opsætning af webstatistik
Du lærer hvordan du gør indholdet på din hjemmeside hurtigt tilgængeligt på søgemaskiner som fx Google med sitemaps og hvordan du ryder op i gamle links med Google og Bing Webmaster Tools. Du får også styr på hvordan du opsætter avanceret statistik med Google Analytics.

Forudsætninger for at deltage på WordPress kursus:
Ingen, du skal blot kunne surfe normalt på nettet.

Deltag online eller fysisk på skolen i Pafos på Cypern.

Bonus til dig

Du får en prioriteret checkliste over alle de ting du skal huske når du skal lave finde et webhotel og opsætte din hjemmeside i WordPress.
Gratis test-website hos WPEngine hvor du kan prøve tingene af inden du beslutter dig for at få dit eget webhotel med WordPress og tema.
20% rabat på webhosting hos WPEngine som er det bedste sted at have dit website. Du får samtidig et gratis SSL certifikat så du kan modtage betalingskort direkte på din hjemmeside.
Én måned gratis medlemskab af Tech Lab hvor du får hjælp til alle dine tekniske udfordringer når det driller med din WordPress, webhotel, osv. (værdi 99 kr.).

De her tekniske ord forstår du efter WordPress kurset:

Webhosting, domains, DNS, name servers, tema, plugins, widgets, sitemap, robots.txt, SEO by Yoast, webmaster tools, title-tags, meta descriptions, permalinks, call to action, landing page, stylesheet, CSS, HTML koder, child theme, Google Analytics, WooCommerce, Easy Digital Downloads, Visual Composer, Stripe Payments, Add This, og mange flere.

Deltag online eller fysisk på skolen i Pafos på Cypern.

Hvad siger tidligere kursister?

Mere end 800 studerende har allerede har været igennem WordPress kurset og givet fantastiske anmeldelser som bevis for at kurset virker. Her er et udpluk af dem:

Et fantastisk kursus, som blæser dig bagover – men som alligevel efterlader dig med en rigtig god fornemmelse af, hvad det der “online marketing og sociale medier” handler om, og som gør, at du vil se hjemmesider med helt nye øjne :-)

Skønt med et kursus som faktisk kan bruges til noget!! Og en sjov fornemmelse af at være hægtet lidt af på visse punkter undervejs – og så alligevel til sidst stå med en fornemmelse af at have fået “det hele” med, når det gælder online markedsføring.

Og de bedste anbefalinger er givet videre her og der og alle vegne…

Maria Koefoed

Fantastisk kursus, der har giver mig en kæmpe indsigt og forståelse for online markedsføring. Stor ros til Ricco for sammensætningen af undervisningsmaterialet – og ikke mindst for sin kompetence og måde at fange deres “publikum” på.

Kan klart anbefale dette kursus til alle – ligefra dem der tænker i WordPress og SEO, til dem der gerne vil hele turen rundt i online marketing universet! Endnu engang et stort TAK, det har været nogle fantastiske timer :-)

Rikke Olofsen

Alt hvad man har hørt om Ricco Mortensen holder stik. Et fantastisk kursus! Tak for nogle gode timer, de gik desværre alt for hurtigt :)

Kasper Rasmussen

Deltag online eller fysisk på skolen i Pafos på Cypern.

Praktiske oplysninger

Hvad skal jeg selv sørge for?

Du skal blot sørge for at have din computer eller tablet med adgang til internettet. Du modtager en mail med direkte link til undervisningen.

Hvor længe varer WordPress kursus?

Undervisningen i WordPress varer 3 timer med en kort pause midtvejs.

Hvad kommer jeg helt præcis til at lære?

Du kommer til at lære alle de trin der skal planlægges og udføres for at du får overblik og lykkes inden for opbygning af din egen hjemmeside.

Deltag online eller fysisk på skolen i Pafos på Cypern.

Hvem er din underviser?

Din underviser på WordPress kursus er Ricco Mortensen. Han er en af Europas førende eksperter i online business og iværksætteri, foredragsholder og forfatter. Ricco er bestyrelsesformand for Ricco Mortensen Foundation samt rektor på School of Digital Entrepreneurship i Paphos på Cypern.

Ricco har i flere år været hovedunderviser i online marketing hos VIA University College – Danmarks største professionshøjskole – og har i mere end 20 år rådgivet både danske og internationale iværksættere.

Tusindvis af mennesker har set Ricco undervise i det at drive en forretning du kan leve godt af, herunder opsætning af firmaer, skatteoptimering, opbygning af websites, søgemaskineoptimering, sociale medier, e-mail markedsføring, online annoncering, brugeradfærd, konverteringsoptimering, outsourcing, betalingsløsninger, smarte måder at gøre ting på og meget mere.

Ricco Mortensen in white shirt sitting

Deltag online eller fysisk på skolen i Pafos på Cypern.

Sted og tidsplan

WordPress kurset deltager du på enten online fra din PC (live streaming) eller ved fysisk at deltage på det 5-stjernede luksus Almyra Hotel ved havnefronten i Pafos på Cypern.

Tidsplan begge dage
10:00 – 11:15: Undervisning
11:15 – 11:30: Pause
11:30 – 12:45: Mere undervisning
12:45 – 13:00: Spørgsmål og svar

Undervisningssprog
Materialer og undervisning er på engelsk.

Har du spørgsmål?
Ring til os på +45 70 25 07 05 (vi svarer døgnet rundt) eller skriv en mail på [email protected].

Vælg hvordan du vil deltage[purchase_link id=”4050″ text=”Betal nu” style=”button” price=”1″ color=”” class=”vc_general vc_btn3 vc_btn3-size-sm vc_btn3-shape-rounded vc_btn3-style-modern vc_btn3-color-inherit”]

Kender du en iværksætter som burde tage på WordPress kursus? Så klik og del siden.