Kom til foredrag med Ricco Mortensen

Bliv digital nomade og få en livsstil som laptop iværksætter.

LÆS MERE

Vil du være digital nomade og leve en laptop livsstil som iværksætter?

Ricco Mortensen er en teknisk nørd på den fede måde. Mere end 20 års erfaring som digital iværksætter, underviser i online markedsføring og med indsigt i iværksætteres livsmønstre, har gjort ham til en ekspert i digitalt entreprenørskab.

På foredraget deler Ricco ud af sin egne erfaringer på godt og ondt. Der er ingen tørre teorier – kun brugbare råd, tips og tricks, som giver dig resultater her og nu.

Se hvordan du kan drive din digitale virksomhed på den smarte måde, uanset hvor du fysisk befinder dig.

Få kenskab til løsninger og værktøjer, som du ikke anede eksisterede. De vil med garanti gøre dit liv som online iværksætter meget lettere.

Til dagligt bor Ricco på Cypern, hvorfra han underviser danske og europæiske iværksættere i, hvordan de får mest ud af deres hårdt tjente penge.

Samtidig hjælper han iværksættere med at leve den frie laptop livstil og muligheden for at blive helt skattefritaget ved at flytte til udlandet.

Det bliver ikke kedeligt, for Ricco er en dygtig foredragsholder og gør selv de mest tekniske emner spændende.

Få mere indsigt, viden og succes med dig selv og din online forretning. Som bonus får du mere tid til det, du gerne vil – og opnå samtidig et bedre liv som iværksætter.

Bliv klogere på hvordan du kan ændre din måde at drive din forretning på, og lær hvilke løsninger, der vil virke bedst for dig.

Hvis du gerne vil være digital nomade og leve en laptop livsstil, så lad Ricco inspirere dig på foredraget.

Se hvor Ricco taler næste gang

Tirsdag d. 5. februar 2019 kl. 19-21
Aarhus – Konferencesalen, Storcenter Nord

Torsdag d. 7. februar 2019 kl. 19-21
København – Auditoriet, IT-Universitetet

Bemærk: Billetsystemet er på engelsk, foredraget afholdes på dansk.

Udtalelser om Ricco

Caroline Summerlind

Vi burde alle have en som Ricco i vores liv. Jeg kunne have sparet mig selv for mange skuffelser, spildt tid og investeringer som er gået tabt, hvis jeg havde haft en rådgiver som Ricco fra starten.

Det liv jeg har i dag, er hvad jeg altid har ønsket og det har aldrig været sjovere at være selvstændig. Nu har jeg tid til det, der betyder mest for mig!

Caroline Summerlind
Bestyrelsesformand, Summerlind Foundation

Mikkel Johansson

Uden tvivl det bedste foredrag jeg nogensinde har været på. Det er utroligt hvor meget indhold Ricco har presset ind, så man forstår det! Ricco er soleklar ekspert på sit område og overleverer langt over det i forvejen meget professionelle website – på sin egen, kærlige, hjælpsomme og rådgivende facon.

Hvis du står og mangler klarhed og ekspertise omkring din forretning og dens opsætning. Så har dette foredrag ALT hvad der skal inkluderes fra virksomhedsstart til det punkt hvor din forretning spiller på alle områder.

Ricco skal have mine varmeste anbefalinger.

Mikkel Johansson
Direktør, Martial Arts Sales Academy

Christina Bonita Conceicao Oliveira

Han spytter ud som en maskine med værktøjer der gør livet nemmere som iværksætter og spare en for flere tusind kr. i dummefejl. Samtidig lære en at finde de rigtige samarbejdspartner og hvad man skal tænke på. Jeg føler mig lige 1000 skridt foran mine konkurrenter.

Christina Bonita Oliveira
Stifter af F**king Perfect Mama

Peter Mailund

Super godt, kan klart anbefales hvis man har eller ønsker at have online forretning. Og hvis man vil vide mere om hvordan man kan slippe billigere i skat. Ricco kan sit stof til fingerspidserne  :-)

Peter Mailund
Adm. direktør hos Coolbox A/S

Del gerne foredraget på Facebook ved at klikke på knappen.