Kom til foredrag med Ricco Mortensen

Få et liv som digital nomade og lokationsuafhængig iværksætter.

LÆS MERE

Hvis du er til sydens sol og sommer året rundt, at have friheden til at selv at bestemme, hvor i verdenen du vil arbejde fra, samt at få mere tid og mere ud af dine hårdt tjente penge?

Så er du måske den næste, der vælger at blive digital nomade og lokationsuafhængig online iværksætter.

På aftenen vil Ricco fortælle om sin rejse, og de praktiske udfordringer han har haft for at opnå et liv som lokationsuafhængig iværksætter – først med base i Spanien, siden på vej til Karibien for derefter at ende på solrige Cypern.

Ricco vil dele ud af sine erfaringer og fortælle om, hvordan han designede den iværksætterlivsstil, som han altid har drømt om.

Foredraget er for dig, som gerne vil arbejde remote fra din computer enten hjemmefra stuen, fra en lækker strand i udlandet eller på rejse rundt i verden med kontoret i tasken.

Uanset om du går med planer om at blive selvstændig og oprette dit første firma eller allerede driver en spændende start-up virksomhed, så vil Ricco aftenen igennem vise, hvilke muligheder du har som digital iværksætter.

Måske du gerne vil være én af det stadig stigende antal udlandsdanskere, som har valgt at søge et bedre liv under varmere himmelstrøg.

Du har muligvis drømt om at købe bolig i Spanien, Frankrig eller på solrige Cypern, men du ved endu ikke, hvordan det kan lade sig gøre.

Ricco vil i løbet af aftenen vise dig, hvordan han selv har gjort, outsourcet sit liv og taget sit arbejde med på rejsen. Tilmed få du indblik i, hvordan du kan reducere din skattebetaling væsentligt – helt med SKATs velsignelse.

Der er interessant viden, brugbare værktøjer, tips og tricks i vente for dig, som er motiveret for at blive digital iværksætter og eventuelt flytte til udlandet væk fra det kolde Danmark.

Bliv klogere på dine muligheder og lær, hvordan du, nemmere end du tror, selv kan blive digital nomade og lokationsuafhængig online iværksætter.

Invester to timer og find ud af, hvordan du skaber det gode iværksætterliv, som du altid har drømt om – og få en del at spekulere videre over, når du går hjem.

Foredrag og Q&As

Aftenen er delt op i to dele: I den første del vil Ricco have ordet i traditionel foredragsform. Den anden del vil være en åben spørgesession, hvor Ricco efter bedste evne vil besvare så mange spørgsmål som muligt fra publikum.

Der vil derfor være god mulighed for, at du kan få stillet Ricco lige præcis det spørgsmål, du brænder inde med – selvom vi selvfølgelig ikke kan love, at vi når alle spørgsmål.

Se hvor Ricco taler næste gang

Tirsdag d. 3. september 2019 | 19:00-21:00
Konferencesalen, Storcenter Nord
Finlandsgade 17, 8200 Aarhus N

Torsdag d. 5. september 2019 | 19:00-21:00
Københavns Professionshøjskole
Humletorvet 3, 1799 København V

Bemærk: Billetsystemet er på engelsk, foredraget afholdes på dansk.
Vil du gerne høre foredraget på engelsk? Så deltag i Larnaca på Cypern.

Om Ricco Mortensen

2018-08-31 14.48.49-1

Ingen evner bedre end Ricco Mortensen at gøre det komplekse simpelt, og klart formidle hvordan en iværksætter kan drive sin forretning på en smartere og mere effektiv måde.

Mere end 20 år som iværksætter med et globalt udsyn, livsnyder, teknisk nørd og underviser i digital markedsføring, har alt sammen givet ham en særlig indsigt i iværksætterens uanede muligheder, som har gjort ham til en ekspert i digitalt entreprenørskab.

Ricco bor til daglig på Cypern, hvorfra han rådgiver danske og europæiske iværksættere i at designe deres digitale iværksætterliv og få mest ud af deres hårdt tjente penge – og ja, så er han en inspirerende foredragsholder.

Desuden er han bestyrelsesformand i den almennyttige og velgørende fond Ricco Mortensen Foundation, der gennem uddannelsesaktiviteter, såsom dette foredrag, hjælper iværksættere med at opnå indsigt, viden og succes med deres forretning og samtidig øge livskvaliteten for den enkelte iværksætter.

Udtalelser om Ricco

Mikkel Johansson

Uden tvivl det bedste foredrag jeg nogensinde har været på. Det er utroligt hvor meget indhold Ricco har presset ind, så man forstår det! Ricco er soleklar ekspert på sit område og overleverer langt over det i forvejen meget professionelle website – på sin egen, kærlige, hjælpsomme og rådgivende facon.

Hvis du står og mangler klarhed og ekspertise omkring din forretning og dens opsætning. Så har dette foredrag ALT hvad der skal inkluderes fra virksomhedsstart til det punkt hvor din forretning spiller på alle områder.

Ricco skal have mine varmeste anbefalinger.

Mikkel Johansson
Direktør, Martial Arts Sales Academy

Christina Bonita Conceicao Oliveira

Han spytter ud som en maskine med værktøjer der gør livet nemmere som iværksætter og spare en for flere tusind kr. i dummefejl. Samtidig lære en at finde de rigtige samarbejdspartner og hvad man skal tænke på. Jeg føler mig lige 1000 skridt foran mine konkurrenter.

Christina Bonita Oliveira
Stifter af F**king Perfect Mama

Peter Mailund

Super godt, kan klart anbefales hvis man har eller ønsker at have online forretning. Og hvis man vil vide mere om hvordan man kan slippe billigere i skat. Ricco kan sit stof til fingerspidserne  :-)

Peter Mailund
Adm. direktør hos Coolbox A/S