Giv en donation

Ricco Mortensen Foundation er en almennyttig og velgørende fond. Kommercielle virksomheder er helt i orden men det er ikke det vi laver her.

Fonden er noget specielt og unikt som skal nå ud til så mange iværksættere som muligt. Uddannelse og viden mener jeg bør være tilgængeligt for alle og det er vigtigt at vi alle lærer og deler vores viden med hinanden.

Jeg kunne sagtens have udbudt alle undevisningsaktiviteterne fra en kommercielt virksomhed med høje konsulenthonorarer, men jeg ville noget større og mere betydningsfuldt end bare at tjene penge. Jeg er ikke drevet af penge, men af passion for at lykkes.

Det har taget mange års hårdt arbejde at nå til hvor jeg og mit team er i dag og jeg har måtte tage mange fravalg for at holde mig selv og fonden helt uafhængige for at forfølge dens egentlige formål.

Ricco Morensen - Online Business Academy

Nu er det så sådan at alle ikke kan eller vil give en donation – og det er helt i orden. Heldigvis er de donationer fonden modtager nok til at kunne fortsætte mit og teamets arbejde.

Jeg håber at du vil overveje at donerer et beløb – ligegyldigt hvor lille eller stort det er – så er du med til at støtte den gode sag til at få lavet endnu flere uddannelsesaktiviteter.

De bedst hilsener
Ricco Mortensen

Bestyrelsesformand
Ricco Mortensen Foundation

Hvad din donation går til

Vi er for nuværende kun en håndfuld medarbejdere til at vedligeholde og udvikle på nye projekter. Din donation går til lønninger og teknologi til at holde det hele kørende. Alt overskud geninvesteres i nye projekter til glæde for dig og alle andre iværksættere. Mange tak!

Eller donation med bankoverførsel til:

IBAN: DE93 7001 1110 6050 0209 90
SWIFT/BIC: DEKTDE7GXXX
Kontoejer: Ricco Mortensen Foundation
Kontovaluta: Euro
Bank: Deutsche Handelsbank, Südliche Münchner Str. 2,82031 Grünwald, Deutschland