Uddannelsen i digitalt entreprenørskab

12-ugers intenst uddannelsesforløb som sikrer din succes som digital iværksætter.

LÆS MERE

Om du lige er startet på dit online eventyr eller har en eksisterende forretning som du vil forbedre, så er uddannelsen i digitalt entreprenørskab stedet, hvor du får omdannet drømmene og idéerne til løsninger, der giver penge på din – eller din chefs – bankkonto.

Hundredvis af fantastiske studerende har gennemført uddannelsen, og lever nu deres iværksætter drømmeliv eller har imponeret deres chefer med resultaterne. Er du klar til at slutte sig til rækken af disse succesfulde mennesker? Uddannelsen har til formål at gøre dine online drømme til virkelighed.

Uddannelsen i digitalt entreprenørskab er et gennemprøvet undervisningskoncept som konstant siden 2013 er blevet tilpasset, så det bliver bedre og mere udbytterigt. Tingene ændrer sig hurtigt i online-universet, og der er nye ting hver eneste uge.

Modulerne på uddannelsen klæder dig på, til at kunne udføre de nødvendige analyser, og giver dig de nødvendige kompetencer, som det kræves for at kommercialisere enhver forretning online.

Som studerende forventes det, at du starter på uddannelsen med en idé til et start-up projekt, at du har en eksisterende virksomhed eller er ansat i en virksomhed. Uddannelsen i digitalt entreprenørskab er opdelt i moduler, der logisk følger dit projekts opbygningsproces. Du skal være parat til at arbejde i et yderst kreativt miljø, som vil udfordre dine evner og ihærdighed hver dag.

Hurtige fakta om uddannelsen

Uddannelsens varighed
12 uger

Startdatoer
11. februar 2019
2. september 2019

Undervisningssprog
Engelsk

Undervisningsdage
Mandag, onsdag og fredag fra kl. 10:00 til 15:00

Antal studiepladser
Kun 20 iværksættere

Studieafgift
28.000 kr.
Mulighed for adragsordning.

Udlandsstipendium
Modtager du SU, kan du få uddannelsen betalt med et udlandsstipendium på 28.000 kr.

Undervisningssted
Paralimni på Cypern

Adgangskrav
Åbent for alle

Moduler på uddannelsen

Uddannelsen i digitalt entreprenørskab er opdelt i 10 unikke udannelses og forretningsopbyggende moduler.

Modul 1: Design dit iværksætterliv
Lær hvordan du designer din rette virksomhedsstruktur, jura, skatteplanlægning, opbygning teams og outsource opgaver til de rigtige mennesker.

Modul 2: Digitale strategier og  segmentering
Lær hvordan du definerer din virksomheds niche og planlægger de nødvendige digitale tiltag der skal til for at sikre succes hurtigt.

Modul 3: Søgemaskineoptimering

Lær hvordan du kommer øverst i søgeresultaterne på søgemaskiner som fx Google for at generere trafik og salg til dit website.

Modul 4: Storytelling og copywriting
Lær hvordan du udarbejder tekster med storytelling og emotionelle triggers som får folk til at tage handling.
Modul 5: 
Grafisk design og and videoproduktion
Lær hvordan du benytter billeder og videoer til at supportere dit brands identitet.
Modul 6: E-commerce website
Lær hvordan du planlægger og opbygger en avanceret teknisk hjemmeside med onlinebetaling
.
Modul 7: E-mail marketing

Lær hvordan du opbygger en liste med abonnenter og kommunikerer igennem kampagner og automatiserede forløb

Modul 8: Sociale medier
Lær hvordan du bruger hver unike sociale medie platform til at opbygge brand awareness og opbygge engagement
.
Modul 9: Betalt onlineannoncering
Lær hvordan du målretter til specifikke segmenter på de forskellige online annonceringsplatforme med relevante annoncer.
Modul 10: Brugeradfærd og konverteringsoptimering
Lær hvordan du analyserer, evaluerer og tester forskellige versioner af dine digitale aktivieter for at optimere indtjeningen.

Det siger tidligere studerende

Læs hvad tidligere studerende siger. Vi har haft den fornøjelse, at undervise og arbejde med fantastiske mennesker, og her er nogle af de udtalelser:

Supergodt og lærerigt uddannelse, hvor jeg fik øjnene op for nogle ting, fx SEO, som jeg aldrig troede, at jeg ville blive bidt af. Et rigtig godt forløb. Ikke mindst på grund af en underviser, der var god til at skære ting ud i pap, når det var nødvendigt :)

Et praktisk orienteret uddannelse, hvor man kan lære mange teknikker som kan effektivisere ens hverdag enormt meget, og som man slet ikke kommer i nærheden af med nogen lignende videregående uddannelse i dag.

For dig der driver en online forretning lærer, du her hvordan du gør det til en pengemaskine. Hvem vil ikke gerne have sådan én…

Mød din ekspertunderviser

Ricco Mortensen in white shirt sitting

Din underviser og mentor er Ricco Mortensen. Han er en af Europas førende eksperter i digitalt entreprenørskab, foredragsholder og forfatter. Ricco er bestyrelsesformand for Ricco Mortensen Foundation, en almennyttig og velgørende fond for digitale iværksættere.

Ricco bor til daglig på Cypern, hvor han underviser på fondens kurser og uddannelser. Ricco har opbygget flere digitale forretninger og har i mere end 20 år rådgivet både danske og internationale iværksættere.

Desuden har Ricco tidligere i flere år været hovedunderviser i online marketing hos Bigum&Co samt VIA University College – Danmarks største professionshøjskole.

Tusindvis af mennesker har set Ricco undervise i det at drive en online forretning du kan leve godt af, tjene penge på autopilot, herunder opsætning af firmaer, skatteoptimering, opbygning af websites, søgemaskineoptimering, sociale medier, e-mail markedsføring, online annoncering, brugeradfærd, konverteringsoptimering, outsourcing, betalingsløsninger, smarte måder at gøre ting på og meget mere.

Det primære fokus er at du bliver i stand til at designe dit eget fede iværksætterliv, lykkes med dine online tiltag og tjene (mange) penge med din forretning.

Du får udstedt et digitalt uddannelsesbevis

Du vil få udstedt et specielt digitalt uddannelsesbevis fra firmaet Accredible. Beviset vil være tilgængeligt for altid med sin egen unikke webadresse. Det vil blive sendt til dig på e-email efter at du har gennemført og bestået uddannelsen.

Du kan med det samme tilføje beviset til din LinkedIn profil, for at vise hvad du har opnået til potentielle samarbejdspartnere og evt. kommende arbejdsgivere.

Det digitale uddannelsesbevis kan også deles på sociale medieplatforme som Facebook, Twitter og Google+ med et enkelt klik. Du kan endda gøre det muligt for folk, at verificere dine nye færdigheder og din gennemførte uddannelse.

Uddannelsesbeviset vil blive udstedt af Ricco Mortensen Fonden.

Bonus til værdi af mere end 100.000 kr.

Udlandsstipendier tilgængeligt for de fleste studerende
Du har muligvis mulighed for at få uddannelsen i digitalt entreprenørskab fuldt ud betalt af staten. Det afhænger af, om du er berettiget til SU og deltager på en videregående uddannelse.
Værdi op til 28.200 kr.
Individuelle mentorship sessioner
Du får one-on-one mentorship sessioner med din hovedunderviser Ricco Mortensen. Her vil han rådgive dig udelukkende med din virksomhed i tankerne.
Værdi 2.800 kr. i timen
Gratis værktøjer og rabatter på online tjenester
Du får et gratis test WordPress website, plugins, temaer, software samt store rabatter på et stort udvalg af online tjenester.
Værdi mere end 3.500 kr.
Gratis juridisk rådgivning
Du får en gratis times fortrolig rådgivningssession med det internationale skatterådgivnings og advokatfirma Parparinos Milonas. De hjælper dig med at strukturere din virksomhedsstruktur på den smarteste og nemmeste måde.
Værdi 1.640 kr.
Gratis adgang til Amazon Web Services
Adgang til Amazon Web Services til at opbygge online tjenester, apps, databaser, og meget mere – for en 12-måneders periode.
Værdi 75.000 kr.
Lær af de bedste eksperter i branchen
En unik blanding af erfarne internationale eksperter inden for hver deres felt, som vil lære dig helt praktiske ting, som du kan bruge og udføre fra dag ét i enhver type virksomhed.
Værdi – uvurderlig!
Opbyg din forretning imens du lærer
Du kan rent faktisk lære at opbygge en komplet forretning online i løbet af uddannelsen og begynde at tjene penge, selv inden at du er færdig.
Værdi – uvurderlig!
Få din indkomst til at køre på autopilot
Opbyg stærke online koncepter, der vil generere penge på autopilot, lær at drive en forretning ved at outsource opgaver til de rigtige mennesker. Samtidig vil du være i stand til at designe din laptop-entrepreneur livsstil, hvis det er det, som du ønsker.
Værdi – uvurderlig!
Online studie community
Du får adgang til et lukket online studie community, hvor du kan stille spørgsmål og få hjælp fra dine medstuderende, tidligere studerende samt fra dine undervisere. Du får forever-adgang både under og efter, at du har gennemført uddannelsesprogrammet for iværksættere.
Værdi – uvurderlig!
Undervisning i fantastiske omgivelser på Cypern
En once-in-a-lifetime studierejse og oplevelse i Protaras på Cypern.
Værdi – uvurderlig!

Studieafgift og studiestipendier

Reserver din plads

Lær mere om uddannelsen og få flere oplysninger om lektionsplanen, det fulde pensum og om et studieophold på Cypern.

Reserver din plads
Dit fulde navn:

Din e-mail adresse:

Dit telefonnummer