Digital nomade webinar

Digital nomade webinar

Lær hvordan jeg har skabt min digitale nomade iværksætterlivsstil og hvordan du kan gøre det samme. Det koster ingenting!

Hvis du elsker friheden til at kunne arbejde i sydens sol året rundt, vil have mere fritid og få mere ud af dine hårdt tjente penge...

Så er livsstilen som digital nomade og det at være iværksætter uafhængig af tid og sted, måske præcis det, som du leder efter!

På webinaret vil jeg fortælle om min rejse, og de praktiske udfordringer jeg har haft på min helt personlige rejse, for at opnå en livsstil som lokationsuafhængig digital iværksætter.

Jeg har rejst vidt omkring. Oprindeligt er jeg fra Helsingør, har boet et år i smukke Barcelona i Spanien, tog næsten min forretning med til Caribien, udforskede Cypern i et par år, før jeg bosatte mig på solrige Malta i Middelhavet.

Jeg deler ud af min erfaringer og fortæller om, hvordan jeg designede den iværksætterlivsstil, som jeg altid havde drømt om.

Webinaret er for dig med en uafhængig sjæl, som gerne vil arbejde remote fra din computer. Enten hjemmefra stuen, fra en lækker strand i udlandet eller på rejser rundt i verden med kontoret i tasken.

Uanset om du går med planer om at blive selvstændig og oprette dit første firma eller allerede driver en spændende virksomhed, så vil jeg vise dig, hvilke muligheder du har som digital iværksætter.

Måske du gerne vil være én af det stadig stigende antal udlandsdanskere, som har valgt at søge det bedre liv under varmere himmelstrøg.

Du har muligvis drømt om at købe bolig sydpå, men du ved endnu ikke, hvordan det kan lade sig gøre.

I løbet af webinaret vil jeg vise dig, hvordan jeg selv har gjort; automatiseret mit salg online, outsourcet mine arbejdsopgaver og taget mit arbejde med på rejsen.

Tilmed få du indblik i, hvordan du kan reducere din skattebetaling væsentligt - helt med SKATs velsignelse.

Der er interessant viden, brugbare værktøjer, tips og tricks i vente for dig, som er motiveret for at blive digital iværksætter og eventuelt flytte til udlandet væk fra det kolde Danmark.

Bliv klogere på dine mange muligheder og lær, hvordan du, nemmere end du tror, selv kan blive digital nomade.

Invester to timer og find ud af, hvordan du skaber det gode iværksætterliv, som du altid har drømt om - og få en del at spekulere videre over efter webinaret.