Book foredrag

Få Ricco Mortensen – en af ​​Europas mest anerkendte eksperter inden for digital iværksætteri – til dele sin visdom og inspirere dit publikum.

LÆS MERE

Perfekt for den visionære iværksætter

Vi er altid på udkig efter spændende muligheder for at dele Ricco Mortensens viden omkring iværksætteri og digital markedsføring og det at drive en succesfuld forretning online. Det gør vi hos fonden blandt andet ved foredrag, hvor du og dit publikum kan lære de bedste tips, smarte værktøjer og best practice. Perfekt for den visionære iværksætter som gerne vil lykkes.

Det er derfor at vi sender Ricco ud for at afholde foredrag ved forskellige arrangementer, events og konferencer, da han er ekspert i digitalt entreprenørskab.

Hvis du arrangerer et kommende event og tror at dit publikum ville elske at høre Ricco tale, så send blot en forespørgsel og vi vil gøre vores bedste for at se, hvordan vi kan hjælpe.

Selvom vi gerne vil sende Ricco ud til alle events-forespørgsler som vi modtager, så er vi nødt til at være selektive i forhold af de mange henvendelser som vi modtager.

Tag et kig på nedenstående Q&A for at få en bedre forståelse af, hvordan Riccos foredrag fungerer og om han er det rigtige match til dit næste event.

Om Ricco Mortensen

Ricco Mortensen in white shirt sitting

Ricco Mortensen er ekspert i digitalt entreprenørskab, foredragsholder og forfatter med et unik europæisk flair. Ricco har arbejdet sig op gennem rækkerne fra McDonald’s medarbejder til en af Europas mest værdsatte eksperter i digitalt entreprenørskab.

Riccos styrker ligger i hans indtagende personlighed, med en evne til innovativt og logisk at løse problemer. Han frembringer og udfører store idéer og deler hans geniale forretningsløsninger med sine kunder, studerende og venner.

Hans rejse har ikke altid været en dans på roser. Ricco har været igennem helvede og højvande, for at komme til hvor han er i dag. I dag fejrer Ricco de udfordringer og lærer folk hvordan de undgår at gøre fejl som han gjorde.

I 1997 startede Ricco sin første forretning hvor han byggede computere, hjemmesider og webshops. Nogle af Riccos tidlige iværksættereventyr omfatter banebrydende løsninger til forskellige virksomheder og udvikle også SMS påmindelser for danske boghandlere, biblioteker og skønhedssaloner. Han har udviklet en verdensomspændende dokumentscanning service og endda et fuldt service intranet for McDonald’s.

I 2012 begyndte Ricco at undervise online markedsføring på VIA University College, Danmarks største professionshøjskole. Siden da har han afholdt fordrag og undervisning rundt omkring i Europa.

Få omdannet iværksætterdrømme til virkelighed

I dag er Ricco bedst kendt for sin evne til at hjælpe håbefulde iværksættere med at opbygge succesfulde online virksomheder. En af Riccos største talenter ligger i online strategier og virksomheds- og skatteoptimering og hjælper sine kunder med at få mest udbytte af deres hårdt tjente penge.

Til dato har Ricco uddannet tusindvis af studerende og rådgivet hundredvis af kunder. Ricco har stiftet Ricco Mortensen Foundation, en non-profit uddannelsesorganisation, med formålet at undervise iværksættere i hvordan de lykkes og tjener penge på sin online forretning og samtidig have et fedt iværksætterliv.

Fonden driver en skole for digitale iværksættere i Larnaca på Cypern som tilbyder forkskellige uddannelsesprogrammer specielt designet til digitale iværksættere. Ud over Riccos undervisning, bliver eksperter fra hele verdenen fløjet ind for at give de studerende den bedste viden inden for specifikke emner.

Spørgsmål og svar

Når jeg har indsendt en forespørgsel, er jeg så garanteret at få Ricco til at tale til mit event?

Selvom vi elsker at sige ja til alle foredrag, har Ricco simpelthen ikke tid til at tale ved alle events. Selv om han virkelig gerne vil! Af denne grund er der ingen garantier.

Hvilke kriterier gør min henvendelse til et godt match?

Vi tager os god tid til at overveje om dit arrangement er et godt match. Vi siger normalt ja, hvis et event giver Ricco og fonden en oplagt mulighed for at inspirere så mange iværksættere som muligt. Events med færre end 30 deltagere er typisk ikke et godt match. Hvis et foredrag finder sted uden for Europa, kræver det mere rejsetid og vi foretrækker her at der er mere end 150 deltagere. Vi tager også hensyn til hovedemnet for dit event, typen af publikum og rejsetiden for Ricco.

Hvad koster det?

Typen af arrangement, antallet af deltagere og rejseomkostningerne afgør prisen. Du vil få en pris når vi har alle detaljerne. Herefter underskriver vi en aftale og fakturaen skal betales inden afholdelse af event.

Hvilke emner kan Ricco tale om?

Ricco er ekspert i digitalt entreprenørskab, hvilket betyder at han kan tale om ethvert emne inden for digital markedsføring, online business og alt der vedrører iværksætteri. Dette omfatter hvordan du designer dit iværksætterliv, tjener penge på autopilot, bliver digital nomade, overvinder udfordringer, skaber løsninger samt hvordan du skal drive din forretning online. Ricco dækker også sociale medier, søgemaskineoptimering, e-mail markedsføring, brugen af de rigtige værktøjer, salgstragte, stiftelse af selskaber, skatteplanlægning og meget  mere!

Lad os snakkes videre.

[contact-form-7 404 "Not Found"]