Download e-bogen

8 fejl selv garvede online iværksættere begår og hvordan du tjener penge på at undgå dem.

Samtidig får du e-mails om online iværksætteri og digital nomade livsstil – fyldt med tips, insider-viden, strategier og værktøjer, som andre betaler mange penge for. Ingen spam. Kun viden, du kan tjene (flere) penge på.

LÆS MERE

Læs hvorfor du skal læse e-bogen

Enhver iværksætter skal tjene de penge som de fortjener, arbejde færre timer og nyde mere af livet. I denne bog vil du opdage alle de hemmeligheder du behøver at vide, for endelig at designe din ideelle iværksætterlivsstil.

Du vil lære de nyeste tips og tricks fra Ricco Mortensen – som er en af Europas mest værdsatte eksperter i digitalt entreprenørskab.

Du skal kun fokusere på hvad du er god til og outsource resten. I denne bog vil du lære den mest effektive måde at gøre netop det.

Du sender ret sikkert dine kunder lige i hænderne på dine konkurrenter. Når du har læst bogen, vil du vide hvordan du glædeligt får dem til at komme til dig – som er lig med større økonomisk overskud til dig!

Og når vi taler om kunder, vil du også lære præcis hvordan du målretter til din ideelle kunde. Ikke mere spildtid og energi på sælge til den forkerte!

Formålet med dit website er, at få dine besøgende til rent faktisk at gøre noget. Lær hvordan du klart får dem til at klikke på de rigtige knapper, så du får dine konverteringer hurtigt.

Du vil også lære at målrette til dine kunder på de sociale medier. Tip: Din Facebook-side handler ikke om at sælge! At drive din egen virksomhed online kan være overvældende, men med denne bog er det ikke. Den indeholder alle trinene som du skal følge.

Tilmed når du læser bogen, vil du også få adgang til Riccos hemmelige liste over must-use online-tjenester til at booste din virksomhed – med særlige rabatter inkluderet.

Bogen giver dig det spark i bagdelen, som du har brug for, til at bringe din virksomhed til det næste niveau. Hvis du er klar til at lære alt dette og mere, vil du finde denne bog som virkelig fascinerende læsning.

Lær mere om e-bogens indhold

Her har du indholdsfortegnelsen:

Fejl #1:
Du tjener for lidt, fordi du arbejder for meget
Fejl #2:
Du sender dine kunder direkte i hænderne på dine konkurrenter
Fejl #3:
Du taler til dem, der aldrig bliver dine kunder
Fejl #4:
Dit website fungerer som hullet i et badekar
Fejl #5:
Du tror på, at du kan sælge på sociale medier
Fejl #6:
Dine mails er ikke så gode, som du tror
Fejl #7:
Du spilder dine hårdt tjente penge på forkerte online annoncer
Fejl #8:
Du har sat dig de forkerte mål i din online forretning
Få gratis adgang til listen over must-use online tjenester
Appendiks: Opgaver at udføre i din online forretning

Om forfatteren Ricco Mortensen

Ricco Morensen - Online Business Academy

Ricco Mortensen er ekspert i digitalt entreprenørskab, foredragsholder og forfatter med med et unik europæisk flair. Ricco har arbejdet sig op gennem rækkerne fra McDonald’s medarbejder til en af Europas mest værdsatte eksperter i digital markedsføring og iværksætteri.

Riccos styrker ligger i hans indtagende personlighed, med en evne til innovativ og logisk problemløsning. Han frembringer og udfører store idéer og deler hans geniale forretningsløsninger med sine kunder, studerende og venner.

Hans rejse har ikke altid været en dans på roser. Ricco har været igennem helvede og højvande, for at komme til hvor han er i dag. I dag fejrer Ricco de udfordringer og lærer folk hvordan de undgår at gøre fejl som han gjorde.

I 1997 startede Ricco sin første forretning hvor han byggede computere, hjemmesider og webshops. Nogle af Riccos tidlige iværksættereventyr omfatter banebrydende løsninger til forskellige virksomheder herunder SMS påmindelser for danske boghandlere, biblioteker og skønhedssaloner. Han har udviklet en verdensomspændende dokumentscanning service og endda et fuldt service intranet for McDonald’s.

I 2012 begyndte Ricco at undervise online markedsføring på VIA University College, Danmarks største professionshøjskole. Siden da har han afholdt forelæsninger og undervisning som gæstelærer på universiteter i hele Europa og ved forskellige arrangementer.

I dag er Ricco bedst kendt for sin evne til at hjælpe håbefulde iværksættere med at opbygge succesfulde online virksomheder. En af Riccos største talenter ligger i online strategier og virksomheds- og skatteoptimering og hjælper sine kunder med at få mest udbytte af deres hårdt tjente penge.

Til dato har Ricco uddannet tusindvis af studerende og rådgivet hundredvis af kunder. Han afholder kurser for digitale iværksættere og uddannelsen i digitalt entreprenørskab i Larnaca på Cypern hvor han også bor til daglig.