Anmeldelser fra studerende

Det er en fornøjelse at undervise og vejlede fantastiske iværksættere og her et udpluk af deres ros.

LÆS MERE

ADVARSEL! På dette kursus bliver du blæst omkuld af brugbare online medier til markedsføring af din virksomhed og din arbejdskraft.

Nu skal jeg ud og konvertere min nye viden til et job.

Stor TAK til Ricco for din faglighed og nærvær!

Kurset har levet op til langt over mine egne forventninger! Det er intensivt og spændende og har givet mig det at blive mere synlig på de digitale platforme på kort tid.

Bestående af et super team der går til den og har været søde og hjælpsomme, kan jeg varmt anbefale dette kursus til enhver der vil være digitalt synligt derude.

Jeg syntes det er har været et super godt kursus, og er meget ked af at det kun tog de få uger :)

Online marketing kursus i verdensklasse. Ricco er så meget inde i sit stof, at han på letforståelig dansk kan sætte dig ind i selv ret svære ting og stofområde :-) Keep up the good spirit…

Kurset giver dig det billede du har brug for at få succes på nettet!! Fedt at være her og man lærer mere end man lige regner med. Jeg har personligt sparet mange penge bare på værktøjer.

Jeg har deltaget på Riccos online marketing kursus. Det var den mest lærerige undervisning jeg nogensinde har deltaget i. Kvaliteten af undervisningen og det stof vi gennemgik var helt i top.

Jeg kan klart anbefale dette kursus til alle som har tænkt sig at arbejde med social media marketing.

Supergodt og lærerigt uddannelse, hvor jeg fik øjnene op for nogle ting, fx SEO, som jeg aldrig troede, at jeg ville blive bidt af. Et rigtig godt forløb. Ikke mindst på grund af en underviser, der var god til at skære ting ud i pap, når det var nødvendigt :)

Jeg vil anbefale dette kursus til alle med interesse i online marketing. Ricco er sindsygt kompetent, underholdende og helt fantastisk. Jeg har lært rigtig meget på kort tid, og kan mærke at jeg ved mere end jeg lige følte da kursusset sluttede.

Jeg håber virkelig at jeg får lov at bruge min nye viden i et fremtidigt job. High five herfra… Du er fantastisk og et virkelig dygtigt og inspirerede menneske! Håber jeg bliver lige så sej engang ;)

Undervisningen er så nede på jorden, at selvom du ikke føler du ved noget som helst om online marketing, så kan du sagtens følge med alligevel.

Til dig der godt kender online marketing får du masser af nye redskaber, som du hurtigt kan omsætte. Det er 100% op til dig, hvor meget du har i rygsækken når kurset er slut, men er du committed til at lære alt hvad din underviser lærer dig, så er du mere end godt klædt på til arbejde i en markedsføringsafdeling eller starte din egen online virksomhed.

Hvad du lærer på kurset lærer du ingen andre steder. Tak for et godt kursus. Ricco er super god til at lære fra sig og god til at forklare tingene på en let og overskuelig måde, og tager sig gerne tid til at uddybe et spørgsmål.

Ricco er ligeledes god til, at sørge for at alle er med og engageret i undervisningen. Han er også god til, at fortælle hvad vi førhen har gjort forkert og samtidig lært os enkle metoder og principper, der har vist os hvor alle de klassiske fejl ligger og hvad vi skulle gøre ved dem.

Meget ambitiøst kursusforløb i online marketing med superengageret underviser – man kan ikke gennemføre forløbet uden at blive motiveret, inspireret og få indsigt i de nyeste tendenser undervejs.

Alle pengene værd. Jeg er gået fra at være marketing koordinator til at se mig selv som værende specialiseret i online marketing.

Jeg har fået så mange nye kort på hånden og udviklet mig meget personligt.

Fantastisk, og meget omfattende. Glæder mig til at få fingrene ordenligt ned i det.

Hold ørene stive, der kommer rigtig mange guldkorn og vigtig viden, det kan godt være svært at indhalere det hele.

Jeg har gennem kurset, og faktisk allerede første dag, fået en helt ny opfattelse af mig selv som proffesionel.

Jeg føler langt mere nu at jeg har noget komme med, når jeg skal ud i “den store verden” nu. #sesderude

Jeg havde høje forventninger til kurset, men havde aldrig forestillet mig, at det ville blive så fantastisk, som det viste sig at være. Selvom jeg har 6 års uddannelse på universitetet i bagagen, kan jeg uden at tøve sige, at jeg aldrig før har modtaget så brugbar undervisning, som jeg fik på kurset.

Jeg har fået en faglig styrke, som jeg ikke har oplevet at stå med før, som har gjort mig i stand til at gå ud på arbejdsmarkedet med en fuldstændigt anderledes fornemmelse i maven. Jeg besidder nu nogle kompetencer, som er meget efterspurgte på arbejdsmarkedet og kursets underviser har fået mig til at forstå, hvor meget, jeg egentlig ved og kan. Og det er meget!

Det faglige niveau er højt og kurset er meget veltilrettelagt. Jeg vil især sige tak til Ricco, for den sublime undervisning, som han har foretaget med uovertrufne formidlingsevner og enorm viden på området. Nu har jeg næsten opbrugt mit forråd af tillægsord, men kurset fortjener hvert eneste. Jeg er undervejs i kurset blevet fastansat hos en international organisation.

Et fantastisk spændende og lærerigt kursus.

Tror ikke, at man får større viden om HELE online markedsførings området på ét kursus noget andet sted.

Det hele serveret af en super inspirerende underviser og pakket ind i en dejlig afslappet stemning.

Samtidig har man bagefter adgang til et stort videnskartotek OG et netværk af ligestillede til at sparre med.

Har ikke fortrudt ét øjeblik, at jeg meldte mig til kurset. Tværtimod har det givet mig mere, end jeg håbet på.

Findes ikke bedre! Så simpelt er det bare!

Kurset berører mange relevante emner, som er vigtige at forholde sig til som virksomheden med en online tilstedeværelse.

Det giver et meget klart virkelighedsbillede af, hvad der rør sig på et lavpraktisk niveau. Jeg har fået et “sundt” forhold til at ingenting er sort/hvidt online.

Kurset har åbnet mine øjne op for en helt ny verden med uanede muligheder i forhold til, hvilken niche jeg skal ud og tilbyde min hjælp. Jeg er fuld af forventning for fremtiden :)

Dette kursus har givet mig et helt nyt pust og mod på at finde det job, som jeg ikke før har været kvalificeret til.

Min selvtillid er vokset og jeg er blevet meget nysgerrig på alle de muligheder som eksisterer online.

Jeg har haft de mest lærerige uger hos Ricco som har givet mig en stor indsigt i online marketing.

Kombinationen af online marketing teorier og praktisk hands-on arbejde med en konkret case, er skyld i, at jeg i dag er i job. En stor tak til hele Ricco & Co. for et fantastisk kursus!

******/****** stjerner!
Ricco – tak for et virkelig godt og lærerigt kursus!

Super godt kursus hvor man får en masser gode værktøjer.

Jeg kommer selv fra som nyuddannet fra Erhvervsakademi Aarhus og mange elever heriblandt mig selv har ofte efterspurgt mere konkrete værktøjer og ikke kun teori og praksis, hvilket man får på dette kursus.

Derfor vil jeg helt sikkert anbefale det til alle mine markedsføringsvenner som gerne vil kunne noget mere indenfor online marketing!

Super godt kursus til dig der ikke har arbejdet med online marketing før. Du får viden, du med det samme kan gå hjem og implementere. Jeg kan kun anbefale det til andre.

Først og fremmest tak til Ricco og teamet for et super godt kursus. Det har til fulde levet op til mine forventninger og jeg glædede mig hver dag “som et lille barn før juleaften” til at lære mere.

Det er et virkelig virkelig godt kursus, som har givet mig SÅ meget at arbejde videre med – ikke mindst, så er det nu meget lettere selv at researche videre på de forskellige emner og lære endnu mere.

Super spændende og lærerigt kursus, der gør dig rustet til at opbygge din egen professionelle hjemmeside og komme på side 1 på Google.

Samtidig lærer du hvilke strategier du kan bruge på de forskellige sociale medier, hvordan du skriver tekster der virker – også som nyhedsbrev og på din blog.

Helt klart kompetent underviser, der hjælper og støtter dig i din proces og indimellem super inspirerede og underholdende foredrag.

Tak til jer alle sammen. Jeg har lært rigtig meget og ingen tvivl om at jeg vil anbefale dette kursus til andre.

Utroligt lærerigt kursus med en underviser der brænder for det han laver, lærer rigtig godt fra sig og virkelig håber det lykkes for dig som kursist.

Fantastisk kursus, der har giver mig en kæmpe indsigt og forståelse for online markedsføring. Stor ros til Ricco for sammensætningen af undervisningsmaterialet – og ikke mindst for sin kompetence og måde at fange deres “publikum” på.

Kan klart anbefale dette kursus til alle – ligefra dem der tænker i WordPress og SEO, til dem der gerne vil hele turen rundt i online marketing universet! Endnu engang et stort TAK, det har været nogle fantastiske timer :-)

Rikke Olofsen

Rigtig god måde at undervise på, hvor ingen sidder og ikke tør stille dumme spørgsmål. Mange gode eksempler til at konkretisere, hvad man kan bruge den lærte viden til.

Rigtig god stemning blandt kursisterne. Meget viden, som var øjenåbner for mig.

Efter kurset ser jeg en hel masse ting, når jeg surfer på internettet, som jeg ikke tænkte over før.

Tak for et rigtig godt kursus :-)

God underviser med skarpvinklet viden – som du kan bruge med det samme.

Online marketing kursus mener jeg ikke bør overvejes – det er bare at gøre det! If you mean business, og vil forstærke dine marketingevner. Det er sådan jeg ser det, nu hvor jeg har deltaget.

Har desuden en lille livsfilosofi. Vil man være blandt de bedste, skal man lytte til de bedste.

Godt og lærerigt kursus, hvor man føler sig værdsat og velkommen – også til at stille spørgsmål.

Kurset er lærerigt samtidig med at det er både sjovt og spændende. Jeg giver Ricco mine bedste anbefalinger!

Genialt! Kursets indhold er vigtig vigtig viden i arbejdet med online marketing.

Jeg har fået en bred introduktion til mange emner/programmer og indsigt til at uddybe og arbejde videre på egen hånd.

Tusind tak til Ricco for fantastisk formidling af komplekst materiale.

Ricco har givet mig uvurderlig viden og finetunet det jeg vidste i forvejen så jeg er sprængfyldt med viden og ideer til, hvordan jeg skal lykkes som iværksætter! Tusind tak – du har styr på det!

Ricco er fantastisk til at få alle på holdet til at forstå emnerne og programmerne der bliver arbejdet med i undervisningen.

Selvom alle kursister starter på forskellige niveauer, så er niveauet højt og ingen bliver tabt undervejs.

Jeg er gået fra en open rate på 29% på mit nyhedsbrev til 42% og min click through rate er gået fra 3% til 10%.

Tak for et super kursus. Jeg er ked af jeg ikke var på sådan et kursus for mange år siden.

Jeg er virkelig blevet inspireret til at arbejde mere med online markedsføring og webshops.

Unik indsigt i hvordan markedsføring på diverse online platforme fungerer med en yderst kompetent underviser.

Virkeligt godt kursus, jeg gerne ville have haft nydt mere af.

Et kursus hos Ricco er professionalisme i øjenhøjde. Vi bliver i den grad mødt som de mennesker vi er og der er rummelighed og plads til forskelligheder.

Da jeg startede på kurset, følte jeg mig lidt “mormor” agtig. Min datter på 12 vidste mere om brugen af sociale medier end jeg gjorde.

Det er, som jeg i dag ved kursus afslutning sagde til vores underviser Ricco Mortensen, at når han på kun få uger formår at videregive viden om online marketing på en måde så selv jeg forstår det, så er han nået rigtig langt og så vil alle kunne lære det.

Så alt i alt et super godt og lærerigt kursus som jeg kun kan anbefale og sent vil glemme.

Derfor de bedste anbefalinger til Ricco.

Helt fantastisk kursus. SKAL opleves hvis du er bare det mindste interesseret i online marketing.

Presenteren var meget dygtig, ærlig og nærværende. Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage og få noget af det genopfrisket i det nye år.

Tusind tak for nu :-)

Jeg synes det er vildt, at man på så relativt kort tid kan lære så meget!

Jeg har klart fået en bedre forståelse af online marketing, og har fået en masse redskaber som jeg kan tage med mig og arbejde videre på.

Som ledig giver det noget praktisk og håndgribeligt, som man kan bruge i ansøgninger og til jobsamtaler. Så selvom det er tidskrævende, så har det klart været det værd, og jeg giver kurset mine varmeste anbefalinger.

Jeg synes at underviseren var super god. Ricco er god til at forklare ting på en simpel og forståelig måde!

Fedt med vejledning om gode plugins til WordPress, da det godt kan være lidt af en jungle.

Noget af gennemgangen af sociale medier og kampagner virkede lidt tung, nok fordi man ikke selv var klar til at lave kampagner. Det var dog fedt nok at få det gennemgået.

Et kursus, som jeg har fået rigtigt meget ud af.

Det har været en øjenåbner, idet det har lært mig, at der mange elementer indenfor online marketing man som selvstændig, selv kan udføre.

At det samtidig ruster én med kompetencer til at udføre mindre konsulentopgaver, gør at der pludselig åbner sig nye karrieremuligheder.

Jeg vil bestemt anbefale dette kursus til andre. Det har været nogle fantastiske uger med online marketing.

Tusind tak for din store tålmodighed og din gode måde at forklare tingene på. Det betyder meget, når man sidder og føler at man faldt af i svinget.

Tusind tak :-)

Formidabelt – fantastisk – fedt og førende! De 4 f’er, og der kunne sagtens være flere!

Hver dag har været en AHA oplevelse, og Ricco er helt fantastisk til at formidle et yderst spændende stof.

Jeg kan kun medgive mine varmeste anbefalinger, og vil helt klart sende et opråb til andre kommende kursister: Gør det!

Det er lige i skabet, og Ricco er utrolig kompetent. Jeg takker og bukker for denne gang!

Tusind tak for nogle pragtfulde uger :o)

Et fantastisk kursus, som blæser dig bagover – men som alligevel efterlader dig med en rigtig god fornemmelse af, hvad det der “online marketing og sociale medier” handler om, og som gør, at du vil se hjemmesider med helt nye øjne :-)

Skønt med et kursus som faktisk kan bruges til noget!! Og en sjov fornemmelse af at være hægtet lidt af på visse punkter undervejs – og så alligevel til sidst stå med en fornemmelse af at have fået “det hele” med, når det gælder online markedsføring.

Og de bedste anbefalinger er givet videre her og der og alle vegne…

Maria Koefoed

Jeg har netop afluttet online-marketing kursus hos Ricco. Sjældent har jeg haft undervisning som har været så interessant og intensivt.

Mit hovedet er fuld af ny og spændende viden, og rummer pludselig, som den største selvfølge, ord som SEO, konveteringsoptimering, keywordanalyse osv.

Det har været dybt interessant fra dag ét! Kan på det varmeste anbefale kurset og ikke mindst Ricco.

Han har en helt unik personlighed og måde at formidle kompliceret viden så alle forstår det som det letteste i verden. Derudover mærker man tydeligt at han selv brænder inderligt for emnet og det smitter i den grad af.

Nu her efter endt kursus er jeg fuld af mod, nysgerrighed og forventningens glæde til at dykke endnu mere ned i det jeg har lært og komme ud og praktisere det i virksomheder.

Tusind tak for nogle skønne skønne uger.

Et “hands on” og fantastisk spændende og lærerigt kursus med dygtig og engageret underviser!

Aldrig har jeg deltaget i et kursus hvor jeg har taget så meget værdifuld viden med mig. Professionel underviser og meget interessant materiale har gjort uddannelsen super spændende.

Jeg havde fået kurset anbefalet af en veninde og det levede til fulde op til mine forventninger!!

Indholdet er super spændende og det bliver formidlet på en meget entusiastisk og vedkommende måde, så man ret hurtigt kommer til at føle sig som ‘ekspert’.

Kurset 10 ud af 10 stjerner. Ricco 10 ud af 10 stjerner.

Alt hvad man har hørt om Ricco Mortensen holder stik. Et fantastisk kursus! Tak for nogle gode timer, de gik desværre alt for hurtigt :)

Kasper Rasmussen

Drop bachelor og kandidat tankerne. Ricco giver dig viden du ikke kan få, gennem teoretisk bøger, skrevet af amerikanske professorer, som får penge for kvantitet ikke kvalitet.

Pengene ligger online og dette kursus giver dig redskaberne, til at samle dem op.

Et praktisk orienteret uddannelse, hvor man kan lære mange teknikker som kan effektivisere ens hverdag enormt meget, og som man slet ikke kommer i nærheden af med nogen lignende videregående uddannelse i dag.

Helt igennem inspirerende og meget målrettet kursus. Top professionel underviser som også taler så man kan forstå det uden at være “nørd”.

Har aldrig før lært så meget nyt over de her uger. Glæder mig vildt til at komme ud og prøve min nye viden af ude i erhvervslivet.

Tak for et fantastisk vidensbombardement og for super overskuelig og pædagogisk formidling af såvel den daglige undervisning som den overordnede kursusopbygning.

Ricco er en fantastisk vidende og tålmodig underviser, der formår at formidle meget komplekst stof til en bred målgruppe af mennesker med meget forskellige forudsætninger.

Mine bedste anbefalinger af Ricco.

Min nysgerrighed for online marketing er nu endnu mere skærpet og jeg har fået rigtig mange aha oplevelser med fra kurset – også værktøjer jeg kommer til at bruge i mit nye job.

Det har været et super forløb, som har lært mig en helt masse og givet mig stor lyst til at arbejde professionelt med online marketing fremover.

Tak for et super kursus!

Det var et godt kursus med høj faglighed og spændende vinkler. Jeg fik i særklasse meget med hjem.

Jeg har rigtigt ondt af dem, der ikke har været på dette kursus – hvordan skal det gå deres forretning i fremtiden?

Den viden, jeg nu er udrustet med, vender op og ned på min forestilling om, hvad effektiv markedsføring er i dag, og jeg er overbevist om, at hvis resten af forretningskonceptet er i orden er chancen for at få succes med den viden, man opnår her, forøget med mange hundrede procent.

Mange tak for en utroligt spændende og engageret indsats. Jeg er desuden meget imponeret over det sociale engagement, man udviser, som indbefatter muligheden for at få hjælp efterfølgende ens projekter. Det ser man ikke ofte i forretningsverdenen.

Få en bred indsigt i de vigtigste elementer i en effektfuld online marketingstrategi.

Bliv undervist af en særdeles kompetent underviser, der kan hans stof og som forstår at formidle.

Helt igennem en meget positiv, til tider hæsblæsende og intens oplevelse – et kursus, hvor jeg fik mere med hjem, end jeg turde forvente, og hvor jeg følte, at Ricco virkelig gjorde sit yderste for at give mig og de øvrige kursister, det vi var kommet for, nemlig indsigt i online marketing.

Det var et meget stort felt, mange delelementer og rigtig meget at dykke yderligere ned i. Utroligt spændende og jeg ser frem til at arbejde videre selv med nogle af emnerne.

Det er langt fra usandsynligt, at jeg vil vende tilbage for at se, hvad jeg ellers kan bruge af udbudte kurser… Tusind tak for et meget berigende kursus.

Kæmpe vidensniveau og “sådan gør du det” som rent faktisk viser det i praksis, for os som ikke er skidegode teoretikerer.

Et spændende og gribende kursus, som bringer dig ind i verden – hvor du ønsker at lære endnu mere, end da du startede.

Verdensklasse! Aldrig har jeg haft uger med så megen intens koncentration, spændende og up-to-date viden, råd og vejledning – og så levende en underviser. Ricco – respekt!

Du er inspirerende fra start til slut – ingen slinger i valsen på noget tidspunkt. Du er helt fantastisk underviser, meget engageret og får mine bedste anbefalinger!

Kære Ricco! Vil gerne sige personlig TAK for en rigtig god oplevelse de sidste mange uger! Du er helt suveræn! Jeg mangler faktisk ord… Havde ikke forventet, at det skulle gøre så stort et indtryk på mig, at sidde på skolebænken.

Jeg var noget handlingslammet i torsdags – trods løbetur for at forsøge at vågne op… Så fantastisk at være blevet beriget med al din ekspertviden på en meget professionel måde – efter min bedste vurdering. Tak!

Vi ses til næste kursus. Kommer forbi! Bedste hilsner Jette.

For dig der driver en online forretning lærer, du her hvordan du gør det til en pengemaskine. Hvem vil ikke gerne have sådan én…

Ricco er i en klasse helt for sig selv. Sjældent møder man så stor kompetence.

Alt hvad han rør ved kan kun blive godt.

Føler mig nu meget mere opdateret på det online område, så jeg er langt bedre rustet – bl.a. i forbindelse med jobsamtaler.

Et kursus der klæder dig på, så du ved hvad termerne står for.

Og så syntes jeg at Ricco evnede at gøre det sjovt at lære om et så nyt område.

Jeg er blevet præsenteret for en masse værktøjer, jeg ikke vidste fandtes, og som jeg ikke ved, om jeg ville finde frem til på anden måde.

Er meget tilfreds med kursusforløbet og jeg har fået lært utroligt meget, som jeg ikke vidste jeg havde brug for at vide.

Kan klart anbefales.

Hvor har det været fedt at være på et kursus hvor man er blevet undervist af så kompentente folk.

Det har været utroligt inspirerende og man har nu stor lyst og motivation til at føre det ud i livet.

Kurset har været en stor hjælp til at udvikle mine kompetencer indenfor online marketing både forståelsesmæssigt og rent praktisk.

Samtidig har det været med til at give min ansøgningsproces og mit cv et fantastisk boost!

Det var rigtig lærerigt kursus, spændende og dygtig underviser.

Lærte rigtig meget om nogle ting som jeg aldrig har hørt om før. Kurset opfyldte alle mine forventninger jeg havde og mere end det.

Det har hjulpet mig meget og skubbet mig godt i gang med det som jeg gerne vil lave.

I en moderne verden, hvor sociale medier spiller en større og større rolle for hver dag vil de færreste, der skal positionere sig og overleve som virksomhed kunne leve uden den indsigt og de kompetencer, der opnåes på online marketing sammen med Ricco Mortensen.

Tak for nogle super uger i dit kompetente og energifyldte selskab.

Jeg savner jer allerede……

God indsigt i online medier og værktøjer.

Godt kursus, meget komprimeret og vigtigt at bruge det lige bagefter, først når man kommer til at bruge det efterfølgende og at arbejde med det, læringen sker…

Jeg har aldrig før lært så meget nyt på så kort tid.

Meget lærerigt og masser af indhold, som også kræver en del hjemmearbejde.

Bedst egnet til iværksættere, som har styr på sin niche, da undervisningen er baseret på meget case arbejde.

Rigtig gode emner. Man når meget på kort tid.

Super kursus! Fagligt dygtig og inspirerende underviser… Ked af at det er slut!

Dette kursus har helt klart boostet mit CV indenfor kompetencerne online marketing, sociale medier, SEO og web kommunikation.

Super god og engageret undervisning :-)

Det har været en fornøjelse, inspirerende og ikke mindst lærerigt at deltage på Online Marketing kurset. Jeg kan varmt anbefale kurset!

Tak Ricco for inspirerende og engageret undervisning. Det har været en rigtig god oplevelse :-)

Et super kursus der fører kursusdeltagerene hele vejen rundt om Online Marketing.

Ricco var super god til at gøre stoffet forståeligt. Selvfølgelig blev det nogle gange en del “nørdet”, men det er nok også nødvendigt for at komme rundt om alle facetter i Online Marketing.

Tak fordi du gjorde det forståeligt og brugbart!

Super godt kursus der giver en helhedsforståelse af online marketing :)

Super online marketing kursus, dette kan varmt anbefales

Den perfekte bro fra studie til erhvervsliv!

Kurset henvender sig til dem, der har arbejdet med hjemmesider opbygning før, og som har brug til at udvide sit kendskab til brug af sociale medier, online strategi og email markedsføring.

Tak for denne gang. Stor oplevelse og inspiration for mig. #tak :-)

Hvis man som jeg var helt grøn på online marketing, er dette kursus virkelig en øjenåbner.

Skønt at få styr på alle de smarte begreber og rent faktisk forstå handlingen bag.

Det gør du gennem introduktion/brug af smarte hjælpeprogrammer, som virkelig HJÆLPER en gennem det nørdede, som fx SEO jo er!

Hyggelig og kompetent underviser ovenikøbet :-)

Intensivt kursus, hvor man bliver introduceret for og får hands-on erfaring med alle de vigtigste værktøjer, indenfor online marketing.

Kurset er meget givende, taget tidsbegrænsningen i betragtning.

Vi er kommet rundt om en masse ting, nogle ikke så dybdegående som andre, men indsigten og en introduktion har været nok til at man selv kan arbejde videre med det.

Og der er ingen emneområder jeg ville have været foruden.

Jeg har fået stor indsigt i en masse forskellige emner inden for online marketing.

Jeg føler mig godt klædt på til at søge stillinger, hvor disse kompetencer er nødvendige.

Vil meget gerne anbefale det til andre.

At man bliver klædt ufatteligt godt på til at arbejde med virksomheders online marketing.

Kurset var ekstremt spændende og meget lærerigt! Tak for et fedt fedt kursus!

Det har virkelig givet mig de kompetencer, jeg manglede på mit cv ift mine ønsker inden for jobs.

Kurset var virkelig en eye-opener for mig!

Efter ugerne med Ricco, kan jeg nu gennemskue, hvilken form for online marketing hver virksomheder bruger samt forbedre den!

Du får en rigtig god introduktion til hvordan du kan bruge en række værktøjer inden for online marketing – det er op til dig hvordan du bruger den viden!

Super spændende stof med en masse fremtidsmuligheder i :)

Inspirerende og yderst relevant.
Tak for et godt kursus!

Verdensklasse underviser og virkelig brugbart.

Online marketing kurset kommer omkring rigtig mange spændende aspekter.

Både tempoet og niveauet er højt sat fra starten. Det er derfor vigtigt, at man som kursist har noget baggrundsviden.

Jeg er meget taknemmelig for at have været en del af det her!

Rigtig mange tak for et perfekt kursus!

Det er et meget effektiv kursus, med meget viden på kort tid.

Super og meget givende kursus, tusind tak…

Super kursus, hvis du vil have en god indgangsvinkel til hvordan online marketing fungerer.

Alt i alt super kursus, med en masse god information. Vi har fået en masse input som nu skal fordøjes.

Det har givet et godt indblik i hvor vigtigt det er at have fokus på online marketing.

Nu er det bare at komme i gang med at bruge det og dermed blive bedre til at bruge nogle af alle de ting vi har lært.

Det er et yderst brugbart kursus leveret af en yderst kompetent herre.

Det er mest relevant, hvis man har arbejdet med eller står overfor at skulle arbejde med online markedsføring.

Det er vigtigt at have en god og for kursisten relevant og interessant case at tage udgangspunkt i.

Det er et stort pensum og man snuser til mange forskellige facetter af online markedsføring. Jeg kan varmt anbefale det :-)

Meget inspirerende! Tak for det :)

Jeg er yderst tilfreds med kurset i Online Marketing. Jeg har utroligt meget med mig i bagagen, som jeg ser frem til at kunne anvende i min næste jobfunktion.

Underviseren er enormt professionel og kompetent, hvilket afspejler sig i de skills jeg nu er i besiddelse af.

Hold tungen lige i munden! Her er et kursus der er pakket med så meget know-how, it will blow your mind :)

Hvis man skal være en del af nutidens markedsføring og ikke blive sat af konkurrenterne, så er det her KONCEPTET. Kan helt klart anbefales.

Få en grundlæggende intro til online marketing og få nogle redskaber til at arbejde videre med – kan klart anbefales!

Tusind tak for et rigtig godt og lærerigt kursus!

Jeg havde søgt et utal af jobs i et halv år uden at komme til samtale. Efter jeg har gået på kurset, har jeg været til 4 samtaler i løbet af tre uger.

En “must to have” kursus, hvis man vil tage sin forretning seriøs.

Tak for denne gang :)

Super godt kursusforløb! Dygtig underviser :)

Kurset giver dig håndgribelig og praktisk viden, som du vil få stor gavn af i dit job. Kurset gav mig gode kvalifikationer til mit CV.

Yderst kompetent underviser, smittende engagement, højt niveau, god humor. Tak!

Super spændende og relevant kursus som jeg helt sikkert vil kunne bruge ude i den virkelige verden.

Er glad for at have valgt at tage kurset, da det har givet mig en enorm indsigt i et stort og relevant område.